Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 11/05/2024

Αντιπροσωπεία του Σωματείου μας συναντήθηκε σήμερα 10-05-2024 με τον Υπουργό Υγείας κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Σπυρίδων – Άδωνη. Κατά τη συνάντηση τέθηκε υπόψη του κ. Υπουργού η μεγάλη αδικία που συντελέστηκε σε βάρος των Αστυνομικών σχετικά με την τελευταία τροπολογία που ψηφίστηκε και σύμφωνα με την οποία το ποσό της αποζημίωσης για την διανυκτέρευση των Αστυνομικών που αποσπώνται προς ενίσχυση στις Δ/νσεις Ασφαλείας Αττικής, Θεσσαλονίκης και Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής ορίστηκε στα 30€. Με αυτό το ποσό δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν οι συνάδελφοι αξιοπρεπές κατάλυμα, όταν η μέση τιμή καταλύματος στην Αθήνα τον Μάρτιο 2024 είναι στα 107,86€.

Επίσης, επισημάνθηκε το γεγονός ότι όλοι οι Αστυνομικοί που αποσπώνται σε οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, πέραν των προαναφερομένων, συνεχίζουν να λαμβάνουν ως ημερήσια αποζημίωση για διανυκτέρευση το ποσό των 104 ευρώ που ίσχυε, δείχνοντας έτσι ότι υπάρχουν και Αστυνομικοί τρίτης κατηγορίας.

Επίσης, τέθηκαν υπόψη του κ. Υπουργού και άλλα θέματα που αφορούν τους Αστυνομικούς της Φλώρινας.

Από πλευράς του ο κ. Υπουργός, αφού μας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον, δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει άμεσα τα θέματα που του θέσαμε και θα εργαστεί για την επίλυσή τους.

                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

               Ιωάννης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ               Αθανάσιος ΤΑΝΤΣΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis