Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:58 | 06/05/2024

Ανάρτηση της Αντιστρατήγου ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ζαχαρούλας Τσιριγώτη  σε social media:\

Τσιριγώτη: Ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά με αξιοπιστία ανεβάζει τα ποσοστά του και κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών

Διαβάστε επίσης

Σημεία από την τοποθέτησή μου στην κοινή συνέντευξη τύπου στην Καλαμάτα με τον συνυποψήφιο μου στις ευρωεκλογές Παναγιώτη Κουρουμπλή

-Δύο είναι τα πολύ σημαντικά ζητήματα της περιοχής: το πρώτο είναι το ζήτημα της Υγείας. Συναντάμε πολύ σοβαρές ελλείψεις στην περιοχή που έχουν ως αποτέλεσμα οι πολίτες να είναι πολύ προβληματισμένοι.

-Το δεύτερο είναι το ζήτημα της εγκληματικότητας και με τη δραστηριότητα των Ρομά. Συζητήσαμε με τους πολίτες για το σοβαρό αυτό ζήτημα. Τους εξήγησα τόσο το πώς πρέπει να κινηθούν για να ανταποκριθεί η πολιτεία στο αίτημά τους και τους πρότεινα λύσεις σε επιχειρησιακό επίπεδο.

- Επισκέφτηκα τους συναδέλφους αστυνομικούς στην Καλαμάτα. Πέρα των οικονομικών προβλημάτων και της υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε τεχνικά μέσα, συζητήσαμε το σχέδιο και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ανταλλάξαμε απόψεις και καταλήξαμε πως θα πρέπει να υπάρξει αξιοκρατία στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ, να σταματήσουν οι επικοινωνιακές αντιδράσεις του υπουργείου και να εν σκύψει ο ίδιος ο Υπουργός τόσο στα ζητήματα της αστυνομίας όσο και της κοινωνίας μας.

-Υπήρχε μία πολύ καλή πρόταση από την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την ΕΛ.ΑΣ για την ύπαρξη κοινού κέντρου ελέγχου και αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Είχε εγκαινιαστεί από την κυβέρνηση και σήμερα- λυπάμαι που το λέω- δεν υπάρχει τίποτε.

-Εδώ και ένα χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διάφορα ζητήματα να αντιμετωπίσει. Μετά το συνέδριο βγήκαμε πιο δυνατοί. Και τώρα με αξιοπιστία και συνέπεια ξεδιπλώνουμε το πρόγραμμά μας. Είμαστε το μοναδικό κόμμα που εδώ και καιρό έχουμε παρουσιάσει τις προτάσεις μας τόσο για την Ευρώπη, όσο και για την κατάσταση της Ελλάδας, ειδικά με την ακρίβεια.

-Αντιμετωπίζοντας αξιόπιστα τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει κάθε μέρα τα ποσοστά του.

- Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προτάσεις και λύσεις αξιόπιστες για την καθημερινότητα μας. Ξανακερδίζουμε τον κόσμο και οι πολίτες εμπιστεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis