«Άνοιξαν τους λάκκους δυο μέρες πριν τον θάψουν» - Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Γραικού

«Άνοιξαν τους λάκκους δυο μέρες πριν τον θάψουν» - Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Γραικού

Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για συμπληρωματική κατάθεση βρέθηκε σήμερα το πρωί η Δέσποινα Γραικού και τα παιδιά της, με σκοπό να δώσει νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία του συζύγου της, Δημήτρη Γραικού. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας, το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» ανέφερε πως έφτασαν στην ανακρίτρια για να καταθέσουν στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους και πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν το έργο των ανακριτικών Αρχών.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «τα στοιχεία συνηγορούν πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο καθώς οι λάκκοι στους οποίους θάφτηκαν η σορός και το αυτοκίνητο του Γραικού, είχαν ανοιχτεί δύο μέρες πριν». Επανέλαβε δε πως στο έγκλημα συμμετείχε και άλλο άτομο, που ακόμα δεν έχει συλληφθεί.

Ο ποινικολόγος συμπλήρωσε ότι άτομα τα οποία σχολίαζαν από διάφορες θέσεις την υπόθεση οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη, έστω και σήμερα για το γεγονός ότι «στοχοποίησαν» την πελάτισσα του ως τη δολοφόνο του Γραικού και πως αν η δικαιοσύνη και η αστυνομία δεν έκαναν τη δουλειά τους σωστά, θα μπορούσε η ίδια να βρίσκεται σήμερα κατηγορούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό αποκάλυψε ανατριχιαστικά ευρήματα για τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο ξυλοκοπήθηκε, προ του θανάτου του, ο Δημήτρης Γραικός.

newpost.gr