Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:58 | 06/06/2017

Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη που εστάλη στη σελίδα στο fb του policenet.grμε αφορμή την πρόσφατη διαταγή  του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας:

"Αγαπητό policenet , θα ήθελα να αναφερθώ στην πρόσφατη διαταγή του αρχηγού μας για τους γονείς αστυνομικούς, των οποίων τα παιδιά δίνουν φέτος πανελλαδικές.

Ο αρχηγός μας παίρνοντας την πρωτοβουλία να ζητήσει από τους Διοικητές μας να δώσουν μια προτεραιότητα στην έγκριση των αιτημάτων μας, προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας αυτές τις ημέρες δείχνει για ακόμα μία φορά ότι  είναι ένας από τους καλύτερους Αρχηγούς που είχαμε ποτέ.

Για εμένα που είμαι μητέρα παιδιού που δίνει φέτος πανελλαδικές και τυγχάνει να υπηρετώ σε μια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. με λίγο προσωπικό και αμέτρητες οφειλόμενες αναπαύσεις, η πρωτοβουλία αυτή, μου αποδεικνύει ότι τουλάχιστον η φυσική ηγεσία κατανοεί τα προβλήματα μας και είναι δίπλα μας με τρόπο ανθρώπινο.

Δεν πρόκειται να ζητήσω τίποτα από τον Διοικητή μου, γιατί πολύ απλά καταλαβαίνω που βρίσκομαι και δεν θέλω να φέρω το Τμήμα μου σε ακόμα πιο δύσκολη θέση από αυτή που βρίσκεται. Το να έχω όμως την επιλογή, είναι πολύ σημαντικό.

Μπράβο και πάλι για τη συγκεκριμένη διαταγή και κάτι τετοιες ώρες είναι που σκέφτομαι ότι αν ο συγκεκριμένος αρχηγός είχε τη δυνατότητα να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες, θα έκανε θαύματα …

Θα ήθελα τέλος να πω καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν φέτος εξετάσεις."

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Oι γονείς Αστυνομικοί γιατί αδικούνται?

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis