Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 28/01/2015

 

Εφοδος σε όλους τους συνδέσμους οπαδών του ΟΦΗ, που βρίσκονται στο Ηράκλειο, έκανε το πρωί της Τετάρτης, ισχυρή αστυνομική δύναμη. Η έφοδος σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, έγινε προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι σύνδεσμοι είχαν στην κατοχή τους προϊόντα παράνομων πράξεων.

 

Το πρωί της Τετάρτης (28/1) παρουσία εισαγγελέα και δύο περιπολικών της αστυνομίας, άνδρες της ΕΛ. ΑΣ με τη βοήθεια κλειδαρά έσπασαν τα λουκέτα της εισόδου σε σύνδεσμο του ΟΦΗ σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, προκειμένου να κάνουν έλεγχο.

Στο χώρο βρέθηκαν και άνδρες των ΜΑΤ, με ορισμένους εξ αυτών να φέρουν και εξοπλισμό πάνω τους. Στη θέα τους προκλήθηκε η σχετική αναστάτωση στους περαστικούς, αλλά και στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων κοντά στο σύνδεσμό.

Έπειτα από 2 ώρες και ενώ στο σημείο έφτασε κλειδαράς προκειμένου να ανοίξει τα λουκέτα, άνοιξαν τον σύνδεσμο και πάντα παρουσία του εισαγγελέα προχώρησαν στον έλεγχο.

Μέσα στο σύνδεσμο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρήκαν και κατέσχεσαν τρία ρόπαλα του μπέιζμπολ, ενώ λίγο αργότερα στο σημείο βρέθηκαν και μέλη του συνδέσμου, με έναν εξ αυτών να πηγαίνει στο αστυνομικό μέγαρο για να δώσει κατάθεση.

 

Ανάλογοι έλεγχοι έγιναν και σε συνδέσμους του ΟΦΗ που βρίσκονται στα Καμίνια, στις Πατέλλες, και στη Λεωφόρο Κνωσσού.

http://www.sporfm.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis