Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 10/12/2020

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Πάτρα ο θάνατος του πρώην Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, Βασίλη Παπακανέλλου. Ο Βασίλης Παπακανέλλος "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών βυθίζοντας στο πένθος τη σύζυγο, τις δύο αγαπημένες του κόρες και τα εγγόνια του.

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Βασ...

Ο εκλιπών υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην Άμεση Επέμβαση της Ελληνικής Χωροφυλακής και μετά την ενοποίησή της με την Αστυνομία Πόλεων, βρέθηκε στην Άμεση Δράση, αλλά και σε άλλες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκινούν τα λόγια της κόρης του Όλγας, η οποία αποχαιρετά τον αγαπημένο της πατέρα με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook, γράφοντας:

"Ο Θεός να αναπαύσει την υπέροχη ψυχή σου πατέρα μου. Αγωνίστηκες και πάλεψες με υπομονή, δύναμη ψυχής και πίστη..μεγάλη πίστη.

Μεγάλη η παρακαταθήκη που αφήνεις βράχε μας!! Η ταφή θα γίνει στον αγαπημένο του τόπο, το χωριό του.. την Πλατανιτσα μας!!"

Η κηδεία του Βασίλη Παπακανέλλου θα γίνει την Πέμπτη 10-12-2020 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Παραλίας Προαστίου Πατρών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Πλατανίτσας.

thebest.gr

Το policenet.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis