Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:15 | 29/11/2018

Η υπόθεση του Samuel McDowell, γνωστού και ως «Little», δεν έχει προηγούμενο στα δικαστικά χρονικά των ΗΠΑ. Ο 78χρονος κατάδικος ομολόγησε πως μεταξύ 1970 και 2005 δολοφόνησε τουλάχιστον 90 άτομα.

Ο Little έχει καταδικαστεί για τρεις δολοφονίες, όμως, η έρευνα των Αρχών έδειξε πως η λίστα των θυμάτων του είναι πολύ μεγαλύτερη.

[custom:google-ads]

Οι αστυνομικοί βρήκαν μία σύνδεση μεταξύ μίας παλιάς υπόθεσης και ενός εκ των τριών δολοφονιών του 78χρονου και όταν πήγαν στη φυλακή για να του πάρουν κατάθεση ο ίδιος, χωρίς καθόλου πίεση, αποκάλυψε το πόσες γυναίκες είχε σκοτώσει στην πραγματικότητα.

Χρειάστηκαν πολλές καταθέσεις για να μπορέσουν να συνθέσουν όλη την εικόνα της δράσης του και ο Little τους «πλοηγούσε» από πολιτεία σε πολιτεία, λέγοντας τους πόσες γυναίκες έχει σκοτώσει σε κάθε μία.

Οι Αρχές έχουν επιβεβαιώσει την εμπλοκή του στις 34 από τις 90 υποθέσεις, ενώ κανένα από τα στοιχεία που τους έδωσε δεν έχει αποδειχθεί ψευδές, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η αίσθηση πως τα λεγόμενά του είναι αληθή.

Αν πράγματι επιβεβαιωθεί ο αριθμός, θα πρόκειται για τον serial killer που έχει διαπράξει τις περισσότερες δολοφονίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 78χρονος στοχοποιούσε, κυρίως, αδύναμες, περιθωριακές γυναίκες που εκδίδονταν ή είχαν προβλήματα με ουσίες. Όπως αποκάλυψαν αξιωματικοί που συμμετείχαν στις έρευνες, ο Little θυμόταν με κάθε λεπτομέρεια κάθε μία από τις δολοφονίες που ομολόγησε.

Πηγή: cnn.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis