Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 13/06/2019

Η σορός της μικρής Σιέρα, της 6χρονης που έπεσε και αυτή, όπως και η μητέρα της, θύμα του serial killer της Κύπρου, εντοπίστηκε χθες στον βυθό της λίμνης Μεμί.

Πρόκειται για το έβδομο θύμα του Νίκου Μεταξά, τη σορό της οποίας έψαχναν από το Πάσχα να εντοπίσουν δύτες στον βυθό της λίμνης που έγινε τάφος για την ίδια αλλά και για άλλα θύματα του δολοφόνου που σόκαρε όχι μόνο την Κύπρο αλλά και τον πλανήτη. Η σορός της μικρής βρέθηκε τελικά χθες.

Η συγκλονιστική στιγμή που βρήκαν την 6χρονη, θύμα του serial killer

Η εταιρεία που συνέδραμε στην επιχείρηση εντοπισμού και ανάσυρσης της 6χρονης Σιέρα έδωσε στη δημοσιότητα τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε ο δύτης ο οποίος εντόπισε τη σορό της 6χρονης με τον συντονιστή της επιχείρησης.

Ο δύτης Πάμπος Ομήρου λέει αρχικά στον συντονιστή Εντουάρντο Μπράνκο να ανάψει ένα κερί. «Θα ανάψω Πάμπο μου, γιατί;», ρωτά ο συντονιστής, με τον δύτη να του απαντά «για το μωρό, βαστώ το στην αγκαλιά μου». Ακόμη μία συγκλονιστική λεπτομέρεια: η σορός της μικρής Σιέρα ήταν δεμένη σε τσιμεντομπλόκ, κάτι το οποίο προφανώς είχε κάνει ο serial killer για να εξασφαλίσει ότι η μικρή θα μείνει για πάντα στον βυθό.

Serial killer: Συγκλονίζουν οι φωτό του δύτη που βγάζει την 6χρονη Σιέρα

Η εταιρεία ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook και φωτογραφίες από την επιχείρηση της Τετάρτης, με τον δύτη να φαίνεται σε μία από αυτές να σηκώνει τα χέρια ψηλά στον ουρανό.


Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis