Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 26/07/2018

«Επέστρεφε από τη δουλειά του και μίλησε με την κοπέλα του και με τον πατέρα μας. Το τελευταίο τηλεφώνημα ήταν με τον πατέρα. Η κοπέλα του τον παρότρυνε να μην περάσει από τη Λ. Μαραθώνος υπό τον φόβο της φωτιάς. Η ώρα ήταν 18.30 και η φωτιά έκαιγε στην Πεντέλη. Ο Παναγιώτης πήγαινε συνήθως από Πεντέλη προς Νέα Μάκρη μέσω Διόνυσου. Ο πατέρας μας, φοβούμενος την επέκταση της πυρκαγιάς στον Διόνυσο, του είπε να πάει από Μαραθώνος» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Χαμηλοθώρη.

[custom:google-ads]

«Κάποια στιγμή ενημέρωσε πως βρισκόταν κοντά στη Ραφήνα και είπε ότι είχε μπλέξει με τη φωτιά. Τότε η γραμμή κόπηκε. Προηγουμένως μας είχε στείλει μια φωτογραφία, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο και έστειλε στην κοπέλα του μια φωτογραφία» ανέφερε η αδελφή του αγνοουμένου.
 
Όπως είπε, το όχημά του εντοπίστηκε άθικτο περίπου 550 μέτρα από το σημείο όπου είχαν βρεθεί οι 26 νεκροί σε οίκημα. «Το αμάξι ήταν άθικτο, ενώ είχε πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα» ανέφερε.
 

«Η γραμμή χάθηκε, του έστειλα στο viber, προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά φαινόταν σαν να μην υπήρχε σήμα» πρόσθεσε.

Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της οικογένειας τόνισε πως έψαξαν σε νοσοκομεία και στο λιμάνι της Ραφήνας όπου γίνονταν οι διασώσεις με βάρκες, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν ίχνη από το αγαπημένο τους πρόσωπο.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis