Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 03/10/2017

«Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται», λέει αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος κρατείτο όμηρος επί έξι μήνες. 

Για πρωτόγνωρα συναισθήματα, σύμφωνα με το cretalive.gr, κάνουν λόγο οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση, αναφερόμενοι χαρακτηριστικά στο βλέμμα του Μιχάλη Λεμπιδάκη όταν αντίκρισε τους αστυνομικούς και κατάλαβε ότι πήγαν για να τον σώσουν. «Αυτό το βλέμμα δεν ξεχνιέται», είπε χαρακτηριστικά. 

[custom:google-ads]

Οταν οι αστυνομικοί τον καθησύχασαν και του αποδέσμευσαν το πόδι από την αλυσίδα, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι «ναι, δεν ήταν ψέμα. Ήταν ελεύθερος». Τον πήραν από το χέρι και τον έβγαλαν στο φως από το κολαστήριο που του είχαν φτιάξει οι απαγωγείς του. Και τότε όλοι οι αστυνομικοί που ήταν εκεί ξέσπασαν σε κλάματα

Ήταν ένα μείγμα συναισθημάτων: δάκρυα χαράς γιατί κατάφεραν να τον σώσουν, δάκρυα υπερηφάνειας γιατί πίστεψαν στις δυνάμεις τους, αλλά και δάκρυα φόρτισης για όλα όσα είχαν βιώσει αυτούς τους έξι μήνες, σε αυτό το διαρκές κυνήγι με τους απαγωγείς που ευτυχώς δεν αποδείχτηκε κυνήγι... μαγισσών.



iefimerida.gr 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis