Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 30/03/2017

"Καλησπέρα σας,

Είμαι τακτικός αναγνώστης του policenet και παρακολουθώντας τα δημοσιεύματα που ανεβάζετε για το βαθμολόγιο της Ελληνικής Αστυνομίας και για τους Ανθυπαστυνόμους που διεκδικούν προαγωγές, θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας.

Έχω υπηρετήσει σε αρκετές Υπηρεσίες της Αθήνας και το τελευταίο οχτάμηνο αποσπάστηκα σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο κεντρικές Υπηρεσίες. Λόγω του μεγέθους της υπηρεσίας έχουμε μεγάλο αριθμό συναδέλφων που υπηρετούν εκεί.

Κατά συνέπεια έχουμε και μεγάλο αριθμό Αξιωματικών.

Συγκεκριμένα έχουμε 4 Αξιωματικούς από Σ.Α.Ε.Α., δεκάδες Αξιωματικούς από Τ.Ε.Μ.Α. και ακόμα περισσότερους Υπαστυνόμους Α΄ και Β΄ που έγιναν με τα χρόνια και εξακολουθούν να διατηρούν θέση ανθυπαστυνόμου.

Διαπιστώνω καθημερνά μετα λύπης μου ότι όταν σκάει ένα σοβαρό πρόβλημα στην Υπηρεσία μου, τότε από όλη αυτή τη «Στρατιά» Αξιωματικών που σας προανέφερα, ξέρετε πόσοι βγαίνουν μπροστά για να δώσουν λύσεις και να πάρουν τις ευθύνες πάνω τους;;;

Μόνο ΕΝΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Eνιαιο βαθμολόγιο για όλους και κατάργηση 2-3 βαθμών"

Και συγκεκριμένα ο ένας Αξιωματικός από την Σ.Α.Ε.Α..

Όπως καταλαβαίνεται … γεμίσαμε Αξιωματικούς και τελικά … Αξιωματικούς ΔΕΝ  έχουμε

Η άποψη μου λοιπόν είναι ότι η αξία των γαλονιών … τελικά δεν σχετίζεται ΚΑΘΟΛΟΥ με το αν ο Αξιωματικός προέρχεται από την Σ.Α.Ε.Α. ή από τα Τ.Ε.Μ.Α. ή με  τα χρόνια ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θα εφεύρουν.

Το μόνο που μετράει είναι ο χαρακτήρας, η εργατικότητα και κυρίως του κάθε ανθρώπου και κατ’ επέκταση και του κάθε Αξιωματικού.

Ο βαθμός κάποτε συμβόλιζε κότσια…

Ο βαθμός κάποτε συμβόλιζε το μέγεθος της μαχητικότητας αυτού που τον έφερε…

Ο βαθμός κάποτε αποτελούσε έμπνευση για εμάς τους υπόλοιπους, που η ζωή τα έφερε να υπηρετήσουμε στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. από ποιο χαμηλές θέσεις στην ιεραρχία.

Για όλους αυτούς τους λόγους η άποψη μου είναι ότι σε καμία περίπτωση οι βαθμοί δεν πρέπει να δίνονται με το τσουβάλι !!

Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας."

 

** Η ανωτέρω επιστολή εστάλη από αναγνώστη μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr

 

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis