Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:44 | 30/12/2020

Τον «γρίφο» της εκτέλεσης του 60χρονου υπαλλήλου στο υπόγειο πάρκινγκ του κέντρου Υγείας Καλυβίων επιχειρούν να λύσουν οι αστυνομικές Αρχές, που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας αναζητούν στο παρελθόν του θύματος τις απαντήσεις για το κίνητρο του δράστη, που δολοφόνησε με τρεις σφαίρες στο κεφάλι και το πρόσωπο τον 60χρονο.

Το προφίλ του θύματος δείχνει έναν άνθρωπο ήσυχο με καθαρό ποινικό μητρώο που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα και οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από μαρτυρίες και καταθέσεις να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης και να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου.

Όπως μεταδίδει το Mega, στο «μικροσκόπιο» έχει μπει το κινητό τηλέφωνο του θύματος ενώ μέσα από καταθέσεις συγγενών και φίλων του προσπαθούν οι αστυνομικοί να μάθουν αν ο 60χρονος είχε αποκαλύψει ότι δεχόταν απειλές ή είχε «ανοικτούς λογαριασμούς». Παράλληλα, εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο του κέντρου Υγείας όσο και της ευρύτερης περιοχής. Ένα σενάριο που ερευνούν οι Αρχές είναι ο δράστης να χρησιμοποίησε σιγαστήρα.

Το πρωί της Δευτέρας η σύζυγος και τα δύο παιδιά του 60χρονου, του είπαν το «τελευταίο αντίο».

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis