Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:29 | 23/04/2019

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στην εκπομπή «Για την Ελλάδα…» στην ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Σπύρο Χαριτάτο, με αφορμή τις δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα, έδωσε η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, με νέα δήλωσή της.

Η Παπακώστα και η… αναδίπλωση

«Με πραγματική έκπληξη άκουσα τον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο να κάνει λόγο για βαρύτατο ολίσθημά μου και για ατυχή προσπάθεια ανασκευής δήλωσής μου» αναφέρει στη νέα δήλωσή της η κ. Παπακώστα.

«Επαναλαμβάνω ότι η αρχική μου δήλωση αφορούσε απάντηση σε ερώτημα που δέχθηκα από δημοσιογράφο της δημόσιας τηλεόρασης σχετικά με την αποκαλούμενη από τον Τύπο «μαφία των φυλακών» και ήθελα να εξάρω το έργο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας» συνέχισε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθαρίζοντας πως «Σε καμία από τις δηλώσεις μου δεν αναφέρθηκα στον κ. Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ο οποίος, όπως κάθε πολίτης που είναι ύποπτος ή κατηγορείται, έχει εκ του Νόμου το τεκμήριο της αθωότητας.

Υπό αυτή την έννοια δεν προέβην σε ανασκευή δήλωσής μου επειδή ουδέποτε υπήρξε δήλωσή μου επί προσωπικού για πολίτη ο οποίος έχει εκκρεμή υπόθεση στη Δικαιοσύνη».

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis