Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:15 | 12/01/2017

Εντονότερος φαίνεται ότι γίνεται ο «ροζ» πονοκέφαλος του Ντόναλντ Τραμπ, με την CIA να διαρρέει ότι η Ρωσία δεν έχει μόνο ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον νέο  πρόεδρο των ΗΠΑ… Η αποκάλυψη αυτή έρχεται ενώ έχει ήδη ξεσπάσει νέα… τρικυμία στις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το βρετανικό BBC, δημοσιογράφος του δικτύου που επικοινώνησε με μέλη της CIA και ρώτησε για το ζήτημα αυτό έλαβε την απάντηση ότι οι πληροφορίες αυτές είναι «βάσιμες» και πως τα στοιχεία δείχνουν ότι τα βίντεο είναι… περισσότερα.
«Υπάρχουν περισσότερες από μια κασέτες, όχι μόνο με βίντεο αλλά και με ήχο, τραβηγμένο στη Μόσχα αλλά και την Αγία Πετρούπολη» δήλωσε ο δημοσιογράφος του BBC Πολ Γουντ, κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσής του από την Ουάσιγκτον.
Ο Βρετανός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο αμερικανικός Τύπος γνωρίζει εδώ και καιρό τις… πικάντικες αυτές αποκαλύψεις αλλά δεν μπορούσαν να τις επιβεβαιώσουν. «Έστειλα μήνυμα στην CIA στις αρχές Νοεμβρίου για να τους ρωτήσω για αυτές τις κατηγορίες. Ηταν παράνομο για τους αξιωματούχους να μου μιλήσουν αλλά έλαβα ένα μήνυμα μέσω ενδιάμεσου ότι η υπηρεσία θεωρεί βάσιμες τις πληροφορίες αυτές. Την ίδια ώρα, μου αποκάλυψε ότι πηγή δεν είναι μόνο ο πράκτορας της MI6 αλλά και κάποιος άλλος» είπε ο βρετανός δημοσιογράφος.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis