Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:50 | 23/04/2019

Έπεσε η αυλαία της δίκης του αποκαλούμενου «δράκου του Αμαρουσίου» με το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας να καταδικάζει τον κατηγορούμενο σε 16 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοκατοχή.

Το δικαστήριο απέρριψε όλους τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του 32χρονου για αναγνώριση ελαφρυντικών, τη μετατροπή της κατηγορίας σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και του μειωμένου καταλογισμού.

[custom:google-ads]

Υπενθυμίζεται, ότι ο 32χρονος είχε συλληφθεί την άνοιξη του 2016 και σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε για 6 απόπειρες βιασμού κατά γυναικών. Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι έστηνε καρτέρι στα ανυποψίαστα θύματά του, συνήθως κάτω από υπόγειες διαβάσεις στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Μάλιστα, σε ένα από τα θύματά του είχε βάλει μονωτική ταινία στο στόμα, προσπαθώντας να τη βιάσει, ενώ σε άλλη περίπτωση είχε γραπώσει το θύμα του από πίσω, το είχε ρίξει στο έδαφος και προσπάθησε να του βγάλει το παντελόνι.

Όταν είχε κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του, είχε υποστηρίξει πως άκουγε φωνές που του έλεγαν να επιτεθεί στα θύματά του, καθώς στο πρόσωπό τους έβλεπε την πρώην κοπέλα του, μία Ρουμάνα ονόματι Τζωρτζέτα. «Δεν καταλάβαινα αυτά που έκανα. Άκουγα φωνές «ταπείνωσέ την, μειωσέ την, μην ακούς τα ψέματα που σου λέει». Ήταν ο άλλος μου εαυτός» είχε δηλώσει ενώπιον της έδρας του Δικαστηρίου.

Πηγή: ethnos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis