Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:27 | 11/06/2019

Να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον 65χρονο που πέταξε γκαζάκια στο προαύλιο της Βουλής θα ζητήσουν σήμερα, Τρίτη, από τον εισαγγελέα οι αστυνομικοί που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και θα τον οδηγήσουν στις δικαστικές Αρχές.

Και μπορεί τα μέτρα ασφαλείας της Βουλής να μην είχαν καταφέρει να λειτουργήσουν ώστε να συλληφθούν τα μέλη του Ρουβικώνα που έφτασαν μέχρι το προαύλιο του κτηρίου, πέταξαν μπογιές και έφυγαν σαν κύριοι, παρόλα αυτά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν 65χρονο που λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του έλεγε στους αστυνομικούς ότι «μόνο ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μπορούσε να τον καταλάβει…»

[custom:google-ads]

Παράλληλα, ζητούσε να δει τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής και -μάλιστα- πάνω του βρέθηκε έγγραφο με το οποίο απηύθυνε αίτημα για συνάντηση με τον πρόεδρο από το 2010.

Το 2012 είχε πάει στο Ζάππειο και δήλωνε ότι το κινητό του τηλέφωνο με τα καλώδια ήταν παγιδευμένη βόμβα και θα έκανε επίθεση αυτοκτονίας.

Χθες το απόγευμα τα αυξημένα μέτρα της Βουλής λειτούργησαν -όπως ανέφεραν και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της φρουράς του Κοινοβουλίου- και ο επικίνδυνος 65χρονος ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα από το σημείο όπου πέταξε τα γκαζάκια.

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis