Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 17/01/2019

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης στην αστυνομία έπειτα από μία... περίεργη και αναπάντεχη «επίσκεψη» που δέχθηκε στην οικία του ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε ως εξής: Ήταν λίγο πριν τις 21.30 το βράδυ όταν δύο άνδρες με μεγάλη σωματική διάπλαση προσέγγισαν το σπίτι του κ. Δανέλλη και άρχισαν να κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο. 

Εκείνη τη στιγμή έτυχε να βγαίνει από την πόρτα ο βουλευτής, ο οποίος έντρομος είδε δύο άτομα να στέκονται λίγα μέτρα μακρυά του. Οι δύο άγνωσοι, με το που είδαν τον βουλευτή να βγαίνει από το σπίτι του, φόρεσαν στα γρήγορα τις κουκούλες των μπουφάν τους, έτρεξαν προς ένα λευκό αυτοκίνητο και έγιναν καπνός. 

[custom:google-ads]

Προφανώς οι δύο άνδρες υπολόγιζαν ότι ο βουλευτής θα έλειπε από την οικία του γι'αυτό και με το που τον είδαν τράπηκαν σε φυγή. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο άγνωστοι κατάφεραν να προσεγγίσουν την οικία του βουλευτή παρόλο που αυτή φυλάσσεται. 

Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. με στελέχη της να σπεύδουν στο σημείο συλλέγοντας στοιχεία για την περίεργη «επίσκεψη» καθώς εικάζεται πως οι άγνωστοι ήθελαν να αφήσουν στο σημείο ύποπτο αντικείμενο. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες των ΤΕΕΜ.

Διαβάστε περισσότερα στο zougla.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Υποδιεύθυνση Περιπολιών της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησε την λειτουργία της

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis