Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:15 | 05/05/2019

«Επαγγελματικό» χτύπημα από γυμνασμένο δράστη βλέπει η Ελληνική  Αστυνομία, στην επίθεση που σημειώθηκε εναντίον του διαιτητή Αλέξανδρο Τσαμούρη, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Τον 29χρονο ρέφερι του πίνακα της Super League, περίμεναν στο σπίτι του, στο Νέο Φάληρο, δύο άγνωστοι που φορούσαν κράνη, στις 20.45, σύμφωνα με το sdna.gr.

[custom:google-ads]

Ο ένας παρέμεινε στη μοτοσυκλέτα ενώ ο  δεύτερος, ο γυμνασμένος, καταδίωξε τον Τσαμούρη που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισε να τρέχει προς τον κεντρικό δρόμο που περνάει από το στάδιο Καραϊσκάκη.

Tότε ο δράστης του έβαλε τρικλοποδιά, τον έριξε κάτω και τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, ωστόσο δεν τον τραυμάτισε σοβαρά, καθώς ο Τσαμούρης έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπό του για να προστατευτεί.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή ενώ ο νεαρός διαιτητής, αρχικά, είπε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ότι δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κάτι που τελικά συνέβη, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην κατάθεση του, ο ρέφερι από την Ένωση Πειραιά, ανέφερε ότι δεν έχει εχθρούς, ότι δεν είχε δεχτεί απειλές από κανέναν και ότι τα μόνα παιχνίδια για τα οποία είχαν γίνει παράπονα για εκείνον ήταν ο αγώνας Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης και ο αγώνας Λαμία - ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός Εισαγγελέας Πειραιά Αλέξης Σπηλιώτης θα αναλάβει τη δικογραφία της επίθεσης στον διαιτητή, Αλέξανδρο Τσαμούρη. Για την υπόθεση θα ενημερωθεί ο επικεφαλής επί αθλητικών ζητημάτων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis