Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 22/03/2019

Με αφορμή την «παγιώση» της μη καταβολής νυχτερινών στο ένστολο προσωπικό, σχόλιο Αστυνομικού.

«Το θέμα πλέον δεν είναι αν θα καταβληθούν τα χρωστουμενα νυχτερινά. Έτσι κ αλλιώς 120€ δεν πρόκειται να σώσουν την κατάσταση.

[custom:google-ads]

Το θέμα είναι η συμπεριφορά όλων των εμπλεκομένων απέναντι στο προσωπικό που ξενυχτάει, με κρύο, βροχή, πάνω στις μηχανές, στις σκοπιές, στις κλούβες, τα κρατητήρια, τα σύνορα κ οπουδήποτε αλλού κρίνει η Υπηρεσία ότι χρειάζεται αστυνομική παρουσία.

Ρωτάς τους συνδικαλιστές κ σου απαντάνε με ένα «ξερό» δεν έχει υπογραφεί ακόμα η ΚΥΑ, ρωτάς τους διοικούντες λαμβάνεις πάλι την ίδια απάντηση κ είμαι σίγουρος πως αν ρωτήσεις κάποιον «αρμόδιο» πολιτικό θα σου δώσει την ίδια απάντηση επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την μη υπογραφή της ΚΥΑ σε άλλον πολιτικό!

Είναι πλέον επικίνδυνη – εκτός από εκνευριστικη – αυτή η απάθεια όλων των υπευθύνων, καθώς πλέον συνηθίσαμε την καθυστέρηση στην καταβολή της νυχτερινής αποζημίωσης στο τέλος του έτους κ την θεωρούμε κανονικότητα!
Πολύ φοβάμαι ότι με αυτή την παθητική στάση των πολυάριθμων συνδικαλιστικών φορέων του Σώματος σε αυτό το σοβαρό θέμα, μην ανοίξει η όρεξη των κυβερνώντων κ αρχίσουν κ δεν καταβάλουν τη νυχτερινή αποζημίωση όποτε τα οικονομικά του Κράτους δεν πάνε καλά»..

Πηγή:  nantiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis