Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:28 | 19/05/2015

Την καριέρα μιας συνοδού πολυτελείας βάζει στο μικροσκόπιό του το Business Insider.

Ο αμερικανικός ιστότοπος έθεσε σε μια συνοδό ονόματι Αλι ερωτήσεις που έστειλαν αναγνώστες και ιδού τα αποτελέσματα:

Eρ.: Πώς γίνατε συνοδός και πως αντιμετωπίζει η οικογένειά σας το επάγγελμά σας (αν ξέρει για αυτό).
Απ.: Οι γονείς μου δεν ξέρουν τι δουλειά κάνω ή οτιδήποτε για τη σεξουαλική μου ζωή. Πριν γίνω συνοδός ήμουν προγραμματίστρια, όταν κάποια στιγμή γύρω στα 25 μου, αποφάσισα να παραιτηθώ.  Αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να παρατήσω τη δουλειά μου ως προγραμματίστρια ήταν η έλλειψη ελεύθερου χρόνου. Γιατί πέρα από τη δουλειά που σπατάλαγα πολλές ώρες, έπρεπε να φροντίζω και ένα μέλος της οικογένειάς μου την υπόλοιπη ημέρα, που υπέφερε από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μεγάλωσα σε μια καταπιεστική μικρή πόλη και όταν έμενα εκεί προσπαθούσα να ανακαλύψω τη σεξουαλικότητά μου.Ποτέ δεν είχα κόλλημα με ιδέες όπως η παρθενία ή η μονογαμία. Οταν αποφάσισα να γίνω συνοδός δεν είχα εξερευνήσει πολλές από τις επιθυμίες μου.

Στην αρχή δούλευα μόνη και έκλεινα ραντεβού μέσω μιας δημοφιλούς σελίδας γνωριμιών. Το να βρω τον «κατάλληλο» αποδείχθηκε πολύ δύσκολο, αλλά είναι εύκολο να βγεις ραντεβού με ωραίους άνδρες.

Οταν πρωτοδοκίμασα να γίνω συνοδός μέσω μιας σελίδας γνωριμιών δέχθηκα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ατελείωτα μηνύματα. Μετά από μια εβδομάδα αποφάσισα να βγω το πρώτο ραντεβού με έναν οδοντίατρο σε ένα ξενοδοχείο. Δεν ήταν ούτε τόσο χλιδάτο, ούτε τόσο σέξι όσο σκεφτόμουν. Ωστόσο δεν ήταν κακό. Αρχισα να σκέφτομαι ότι αν έκανα μόνο ένα ραντεβού το μήνα θα μπορούσα να πληρώνω τη δόση για το αυτοκίνητό μου και να μου περισσεύουν και λίγα χρήματα. Τελικά, αποφάσισα να δουλεύω αποκλειστικά ως συνοδός.

Ερ.: Εχεις ηθικό πρόβλημα με αυτό που κάνεις;
Απ.: Δεν έχω κανένα ηθικό πρόβλημα με το σεξ και τα χρήματα εφόσον είναι ασφαλές και μεταξύ ενηλίκων που συναινούν για αυτό. Ωστόσο, πάντα αγχώνομαι, για τις νομικές και κοινωνικές συνέπειες που ενδεχομένως να έχουν οι δικοί μου άνθρωποι λόγω του επαγγέλματός μου.

Ερ.: Τι είδους πελάτες έχετε;
Απ.: Οι πελάτες μου είναι λευκοί, παντρεμένοι, επαγγελματίες, μεταξύ 40 και 50 ετών, με εισοδήματα άνω των 100.000 δολαρίων ο καθένας. Συνήθως είναι γιατροί, δικηγόροι και επιχειρηματίες που θέλουν να χαλαρώσουν λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ερ.: Πόσοι από τους πελάτες σας είναι παντρεμένοι;
Απ.: Σχεδόν όλοι οι πελάτες μου είναι παντρεμένοι. Θα έλεγα πάνω από το 90% αυτών που κλείνουν ραντεβού μαζί μου. Οι παντρεμένοι ψάχνουν για συντροφικότητα. Ψάχνουν για ένα ραντεβού χωρίς δεσμεύσεις. Είναι άνδρες που θέλουν να διατηρήσουν την οικογενειακή τους ζωή άθικτη.

Ερ.: Ξέρετε τα πραγματικά ονόματα των πελατών σας;
Απ.: Ναι. Πάντα. Επιμένω να μου δώσουν το πλήρες όνομά τους και τον τόπο εργασίας τους, έτσι ώστε να μπορέσω να επικοινωνήσω μαζί τους εκεί, πριν συναντηθούμε. Χρησιμοποιώ επίσης και κάποιες εταιρείες δεδομένων για συνοδούς που βοηθούν στην επαλήθευση των στοιχείων. Τα ονόματα των πελατών μπαίνουν σε βάση και αν ξανακαλέσουν δεν μπαίνουν σε διαδικασία επαλήθευσης στοιχείων. Επίσης, μπορώ να  ψάξω εκεί και να δω αν ο πελάτης έχει δημιουργήσει προβλήματα σε άλλα κορίτσια και άλλα παρόμοια.

Ερ.: Εχετε μετανιώσει για το επάγγελμα που κάνετε;
Απ.: Οντας συνοδός είχε πολλές ευκαιρίες τις οποίες δεν ξέρω αν θα τις είχα αν δεν είχα διαλέξει αυτό το επάγγελμα. Η επιλογή της δουλειάς αυτής, πάντως, έχει ένα άλλο κόστος, πέρα από κάποια πάγια έξοδα του μήνα. Το κόστος αυτής της επιλογής είναι ότι είναι σχεδόν αδύνατο να χτίσω μια υγιή σχέση ενώ εργάζομαι. Είμαι υποχρεωμένη να ζω μια μοναχική ζωή. Επιπλέον, το να κρύβω τη δουλειά μου από τους φίλους μου και την οικογένειά μου αποδεικνύεται πολύ δύσκολο για πολλούς λόγους.

Ερ.: Θα θέλατε το παιδί σας να κάνει το ίδιο επάγγελμα;
Απ.: Αν είχα παιδί, θα ήθελα να νιώθει δυνατό και να έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει να κάνει οτιδήποτε αυτό θέλει. Θα ήθελα επίσης να είναι υπεύθυνο για τη σεξουαλικότητά του.

Αυτή η δουλειά έχει τα μειονεκτήματά της και το κόστος της είναι μεγάλο. Εχει κάνει πολλές πτυχές της ζωής μου και των σχέσεών μου πολύ πιο δύσκολες. Ετσι λοιπόν, όπως κάθε γονιός θα ήθελα κάτι καλύτερο για το παιδί μου από αυτό που είχα εγώ.

Πηγή: Business Insider

 



Πηγή: iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis