Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:56 | 22/05/2020

«Ζητώ συγγνώμη, δεν αντέχω άλλο τη μοναξιά» έγραφε μεταξύ άλλων το σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του εξωτερικού φύλακα του σωφρονιστικού καταστήματος της Χαλκίδας, που έβαλε τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.

Η ενέργειά του έχει βυθίσει στην θλίψη τους συναδέλφους του που μιλάνε για ένα «πολύ καλό άτομο» αλλά «μοναχικό, με κλειστό χαρακτήρα». Διέμενε λίγα μόλις μέτρα μακριά από τις φυλακές. Κανείς δεν είχε αντιληφθεί τις προθέσεις του καθώς όπως κάθε μέρα, έτσι και χθες χαιρέτισε από την πόρτα του σπιτιού του τους συναδέλφους του, καθώς βρισκόταν σε άδεια ειδικού σκοπού.

Ήταν χωρισμένος και είχε ένα παιδί. Στο χειρόγραφο σημείωμα, κάνει αναφορά στο παιδί του, ζητώντας συγγνώμη και από αυτό για την πράξη του.

Συλλυπητήρια επιστολή εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων, "Και εμείς " φτωχότεροι ", λιγότεροι χάνοντας έναν συνάδελφο που τίμησε στο έπακρο την υπηρεσία του, υπηρετώντας με αφοσίωση και σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια που ήταν κοντά μας, προβάλλοντας και αναδεικνύοντας αξίες όπως η σεμνότητα και η ανιδιοτέλεια".

Μιχάλης Τεζάρης
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis