Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:03 | 27/02/2017

Ολοένα και πιο περίπλοκη γίνεται η υπόθεση της δολοφονίας του Κιμ Γιονγκ Ναμ, με τη διαλεύκανση του εγκλήματος να δυσχεραίνεται σημαντικά εξαιτίας της άγνοιας που φαίνεται να είχαν οι δύο δράστιδες που συνελήφθησαν, σχετικά με τις ολέθριες συνέπειες των πράξεών τους.

Τον ισχυρισμό των δύο νεαρών γυναικών, οι οποίες ψέκασαν τον αδερφό του Κιμ Γιονγκ Ουν με τη θανατηφόρα ουσία VX, ότι στην πραγματικότητα νόμιζαν πως συμμετείχαν σε μια τηλεοπτική φάρσα κατά την οποία θα ράντιζαν το «θύμα» τους με baby oil, φαίνεται να υποστηρίζει ένα νέο βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό, μία από τις νεαρές γυναίκες που συνελήφθησαν μετά την επίθεση, η Σίτι Σαϊσάν, φαίνεται να διασκεδάζει μαζί με φίλους της στην Κουάλα Λουμπούρ.

Το υλικό προέρχεται από το πάρτι που είχαν οργανώσει οι φίλοι της όμορφης κοπέλας για τα 25α γενέθλιά της, τα οποία γιόρτασε στις 11 Φεβρουαρίου, δύο μέρες προτού ο Κιμ Γιονγκ Ναμ πέσει νεκρός από την εξαιρετικά τοξική ουσία.

Σε μια από τις σκηνές, η οποία τραβήχτηκε πιθανόν σε κάποιο σπίτι, προτού το πάρτι μεταφερθεί σε ένα γνωστό nightclub, η κοπέλα φαίνεται να αστειεύεται με τους φίλους της, καλύπτοντας ντροπαλά το πρόσωπό της, γελώντας και λέγοντάς τους ότι «θα γίνει μεγάλη στάρ».

 Σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες, αυτό το βίντεο επιβεβαιώνει ότι η κοπέλα όντως πίστευε ότι συμμετείχε σε ριάλιτι σόου, και δεν είχε ιδέα για το πραγματικό περιεχόμενο της σύριγγας που θα κόστιζε τη ζωή στον αδερφό του Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Σαϊσάν έχει ήδη καταθέσει πως ένας άγνωστος άνδρας την είχε προσεγγίσει ζητώντας της να συμμετέχει σε μια τηλεοπτική φάρσα και πληρώνοντάς την 90 δολάρια για αυτόν το σκοπό, αποκρύπτοντας φυσικά την ταυτότητα του «θύματός» της.

«Δεν πιστεύω ότι η Σίτι θα σκότωνε ποτέ κάποιον για τα χρήματα» δηλώνει σήμερα η κολλητή της φίλη, η οποία πιστεύει ακράδαντα ότι η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα σκευωρίας.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis