Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 15/02/2020

Ελεύθερος αφέθηκε ο 51χρονος βαρυποινίτης, γνωστός με το ψευδώνυμο «θείος Τζο», ύστερα από τη σύλληψή του για παράνομη οπλοκατοχή, σε τυχαίο έλεγχο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Εισαγγελέας αποφάσισε τελικά να τον αφήσει ελεύθερο, καθώς ο 51χρονος ζήτησε και πήρε αναβολή. Η σύλληψή του έγινε το πρωί της Παρασκευής, όταν σταμάτησε με το πολυτελές αυτοκίνητό του σε έλεγχο της Αστυνομίας. Ο «θείος Τζο», όπως τον φώναζαν παλιά, είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικούς μήνες, ύστερα από πολυετή κάθειρξη. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο το κατείχε παράνομα.

Μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη και ένας φίλος του, ο οποίος ακολουθούσε με δεύτερο όχημα ακριβώς από πίσω. Και στο δικό του Ι.Χ. αυτοκίνητο εντοπίστηκε πιστόλι και ασύρματος συντονισμένος στην συχνότητα της ΕΛ.ΑΣ. Ο 51χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Εκεί σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ανάμεσα στους κατηγορουμένους για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, ενώ είχε κατηγορηθεί για το περιβόητο «συνδικάτο του εγκλήματος» που εξαρθρώθηκε τον Ιούλιο του 2002 αλλά και για μία σειρά από κακουργηματικές πράξεις.

Αλέξανδρος Καλαφάτης

ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis