Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 12/06/2017

Με το πρόσχημα ότι πωλούσαν διάφορα είδη χαρτικών είχαν χτυπήσει δυο γυναίκες την πόρτα μιας 42χρονης σε περιοχή των Σερρών αλλά, όσο της έδειχναν την πραμάτεια τους κρατώντας την απασχολημένη, κατάφεραν να την ξαφρίσουν!

Η κλοπή έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο και οι δράστιδες, που άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ, κατάφεραν να εξαφανιστούν. Όμως, οι αστυνομικοί του τμήματος Νιγρίτας ταυτοποίησαν ως μια από αυτές μια 41χρονη Ελληνίδα και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να ταυτοποιηθεί και η συνεργός της.

*** Παριστάνοντας την πελάτισσα μπήκε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων της Βέροιας μιας νεαρή γυναίκα το απόγευμα της Παρασκευής, αλλά βρήκε απασχολημένους τους υπαλλήλους και «βούτηξε» 250 ευρώ από την ταμειακή μηχανή! Από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας, προέκυψε ότι η δράστιδα ήταν μια 19χρονη Ελληνίδα σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis