Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:41 | 03/03/2015

Σε συνολική ποινή φυλάκισης 43 μηνών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκε, σε δεύτερο βαθμό, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, η πρώην πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της αυτοδιαχειριζόμενης πλέον Βιομηχανικής Μεταλλευτικής (ΒΙΟ.ΜΕ.), η οποία κρίθηκε ένοχη για μη καταβολή δεδουλευμένων σε 40 εργαζόμενους για έναν μήνα (Σεπτέμβριο 2011). 

Το δικαστήριο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ αναγνώρισε στην κατηγορούμενη το ελαφρυντικό των «μην ταπεινών αιτίων», ενώ ανέστειλε την ποινή της, η οποία είναι μειωμένη σε σχέση με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο (σ.σ. ποινή φυλάκισης 123 μηνών από το Δ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο). 

Η ίδια, δεν παρέστη στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, ο οποίος στην αγόρευσή του αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην δεινή οικονομική θέση, στην οποία έχει περιέλθει η εντολέας του. Σε βάρος της κατηγορουμένης, πάντως, «τρέχουν» κι άλλα δικαστήρια για μη καταβολή δεδουλευμένων και, όπως σημείωσε ο συνήγορός της, στόχος είναι να επιτευχθεί συγχώνευση όλων των ποινών. 

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis