Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:59 | 20/10/2015

Νεαρή γυναίκα από την Αλβανία που εργαζόταν σε διάφορα καταστήματα της Πάτρας ως σερβιτόρα έχει γίνει το νούμερο ένα πρόσωπο που αναζητά η αλβανική μαφία, αλλά και η ΕΛ.ΑΣ.

Η νεαρή 28χρονη γυναίκα έχει εξαφανιστεί και μαζί της έχει εξαφανιστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξεως των 900.000 ευρώ το οποίο προερχόταν από παράνομες δραστηριότητες των «αφεντικών» της μαφίας, δραστηριότητες που είχαν να κάνουν με την διακίνηση γυναικών και ναρκωτικών στην Ιταλία και στην Ελλάδα.  

Η κοπέλα που, εργαζόταν σε διάφορα μπαρ και καφετέριες, της Πάτρας, για αρκετά χρόνια, ήταν αρκετά εμφανίσιμη και έξυπνη όπως αποδείχτηκε, καταφέρνοντας γρήγορα να ανέβει σκαλιά στην μαφία, φτάνοντας να την ερωτευθεί ένα από τα top ονόματα της εγκληματικής οργάνωσης που μάλιστα παρουσιαζόταν ως συγγενής της.

Αυτός προκειμένου να εξασφαλίσει στην ερωμένη του τα απαραίτητα έγγραφα για την διαμονή της έκανε έναν εικονικό γάμο με έλληνα υπήκοο. Μάλιστα, πέρα από την νόμιμη εργασία της τις νύχτες, η κοπέλα εργαζόταν και παράνομα τις ημέρες ως κολ γκερλ, φτάνοντας να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα κορίτσια του είδους της στην περιφέρεια.

Τα χρήματα που έβγαζε από την νόμιμη, αλλά και την παράνομη εργασία της, φέρονται να πήγαιναν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους στα χέρια του δικτύου που την είχε προωθήσει στην Ελλάδα.

Η κοπέλα φαίνεται ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη του άνδρα που την ερωτεύθηκε και μαζί με αυτή απέκτησε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν τα 900.000 ευρώ των τραπεζικών καταθέσεων, σε διάφορους «φορολογικούς παραδείσους».

Μαζί τους εξαφανίστηκε και η κοπέλα που έφυγε από το σπίτι στο οποίο διέμενε μαζί με την νόμιμη σύζυγο του Αλβανού μαφιόζου, με την δικαιολογία ότι πάει να πάρει τσιγάρα. Η 28χρονη κοπέλα φέρεται να είχε συνάψει φιλικές σχέσεις με έναν νεαρό Έλληνα τον οποίο έπεισε για να την βοηθήσει. Περιττό να προσθέσουμε ότι ο νεαρός εξαφανίστηκε μαζί της…

www.patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis