Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:01 | 09/11/2017

Φρένο στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών στην Καλαμάτα έβαλε σε άλλη μια ομάδα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με μια μεγάλη επιχείρηση που ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης και ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι.
Επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία θα γίνουν σήμερα το πρωί, ενώ συνολικά έχουν συλληφθεί 8 Μεσσήνιοι και αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.
Επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία θα γίνουν σήμερα το πρωί, ενώ έχουν συλληφθεί οκτώ Μεσσήνιοι και αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.

Μίλησαν πάλι τα τηλέφωνα
Η παρακολούθηση ατόμων που συνελήφθησαν στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ για άλλη μια φορά η καταγραφή τηλεφωνικών συνομιλιών από τον «κοριό» της ΓΑΔΑ στην Αθήνα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξάρθρωση της ομάδας και την ταυτοποίηση προσώπων.
Για την πραγματοποίηση ταυτόχρονων επιχειρήσεων τις αστυνομικές δυνάμεις της Μεσσηνίας συνέδραμε ομάδα αστυνομικών από άλλους νομούς, ενώ πρώτος στόχος ήταν 55χρονος που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές με υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και ανθρωποκτονίες.

Κοκαΐνη με ταξί
Οι πληροφορίες των Αρχών για μεταφορά σκληρών ναρκωτικών από την Αθήνα στην Καλαμάτα αποδείχθηκαν αληθινές και έτσι αργά το βράδυ της Τρίτης-ξημερώματα Τετάρτης συνελήφθη η σύντροφος του 55χρονου, η οποία με ταξί μετέφερε στην Καλαμάτα κοκαΐνη βάρους 107 γραμμαρίων.
Η επιχείρηση για τη σύλληψή της, μαζί με τον οδηγό του ταξί, έγινε στον αυτοκινητόδρομο, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του 55χρονου. Παράλληλα ξεκίνησαν και οι επιχειρήσεις για τη σύλληψη των υπολοίπων ατόμων, που από τις συνομιλίες κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη διακίνηση ναρκωτικών. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνεται και ο οδηγός του ταξί, ενώ το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Η Αστυνομία έχει εντοπίσει και κατασχέσει ακόμα κατά τις έρευνες που έκανε 321 γραμμάρια χασίς, μικροποσότητα ηρωίνης και μεθαδόνης.
Από τα οκτώ άτομα συνολικά που έχουν συλληφθεί οι τρεις είναι γυναίκες, ενώ αναζητείται άλλο ένα άτομο. Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και δέκατο άτομο, το οποίο, όμως, φέρεται να έχει σταματήσει τη συνεργασία του με την ομάδα διακίνησης ναρκωτικών και δε συνελήφθη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.
Χθες το βράδυ, όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Της Βίκυς Βετουλάκη

www.tharrosnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis