«Κokaina»: Η καλλονή που συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα

«Κokaina»: Η καλλονή που συνελήφθη με ναρκωτικά και όπλα

Ένα μοντέλο από τη Σερβία που εντυπωσιάζει τους ακολούθους της με τις σέξι πόζες της στο instagram συνελήφθη κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως το παρατσούκλι της είναι "Κοκαΐνα".

Η αστυνομία εντόπισε στο αυτοκίνητο της Μαριάνα Μιριάνιτς δύο πακέτα ηρωίνης, 20 κιλά κάνναβης και πέντε όπλα, αν και παρά το παρατσούκλι της δεν εντοπίστηκε κοκαΐνη.

Η 31χρονη "Κοκαΐνα", μοντέλο και μητέρα, θα κρατηθεί για δύο ημέρες καθώς τέθηκε υπό έρευνα και αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον της Ανώτερης Εισαγγελίας στο Νόβισαντ, πόλη στη βόρεια Σερβία. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε:΅"Η Μαριάνα φέρεται να ήταν το βαποράκι που μετέφερε ναρκωτικά και όπλα για κάποιον άλλο. Ερευνούμε αν συνεργάστηκε με εγκληματική οργάνωση ή είχε άγνοια και απλώς τη χρησιμοποίησαν. Ακόμη προσπαθούμε να εντοπίσουμε ποιος είναι ο κάτοχος των ναρκωτικών και των όπλων και που σκόπευαν να τα μεταφέρουν"

Τα όπλα που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της εστάλησαν για ανάλυση ώστε να πιστοποιηθεί αν είχαν χρησιμοποιηθεί σε παλαιότερο έγκλημα ή σκόπευαν να τα πουλήσουν στη μαύρη αγορά.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Η Κοκαΐνα συχνά σκανδαλίζει τους ακολούθους της με τις γυμνόστηθες φωτό της.

Πηγή: The Sun,  enikos.gr