Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 13/06/2018

“Πονοκέφαλο” στις Αρχές Ασφαλείας προκαλεί η συνεχής δραστηριότητα που επιδεικνύει η Γεωργιανή μαφία. Η οποία έχει ρημάξει στις κλοπές και τις ληστείες μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικά και καταστήματα, από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη.

Η Ασφάλεια Αττικής αλλά και οι υπόλοιπες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. εξαρθρώνουν συχνά – πυκνά οργανωμένες συμμορίες που ανήκουν στην Γεωργιανή μαφία. Πλην όμως αυτόματα… ξεπετάγονται νέες ομάδες. Και μάλιστα κάτω από την καθοδήγηση της ηγεσίας των “οικογενειών” που ελέγχουν τα “πλοκάμια” της σκληρής εγκληματικής οργάνωσης.

[custom:google-ads]

Έπιασαν τον αρχηγό – Τους… ξέφυγε ένας εξαιρετικά επικίνδυνος

Πρόσφατα η Ασφάλεια Αττικής εξάρθρωσε μια ομάδα της Γεωργιανής Μαφίας, ιδιαίτερα σκληρή. Συλλαμβάνοντας μάλιστα και τον αρχηγό. Δυστυχώς την τελευταία στιγμή ξέφυγε ένα σκληρό στέλεχος της οργάνωσης.

Ο οποίος μάλιστα είχε μεταπηδήσει στην συγκεκριμένη σπείρα όταν εξαρθρώθηκε η συμμορία με το σίδερο στην οποία ήταν στέλεχος.

Ο 48χρονος Γεωργιανός είναι ένας ιδιαίτερα σκληρός κακοποιός. Μάλιστα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν την παρουσία του στην σκληρή ληστεία που είχε πραγματοποιήσει η συμμορία του, σε μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Πατήσια, τον Ιανουάριο του 2018.

Οι κακοποιοί την είχαν κάψει στα πλευρά και το πρόσωπο με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο. Φυσικά προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Δυστυχώς ο σαδιστής ληστής από την Γεωργία κατάφερε να διαφύγει την σύλληψη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η Ασφάλεια Αττικής, μάλλον έχει βρει καταφύγιο στην Ισπανία. Όπου και εκεί καταζητείται για παρόμοια αδικήματα.

Ψάχνουν… τον χάρτη για την Γεωργιανή μαφία

Μάλιστα και λόγω της έκτασης που έχει πάρει το φαινόμενο της Γεωργιανής Μαφίας, η Ασφάλεια Αττικής επιχειρεί μια χαρτογράφηση των ομάδων και των “φυλών” της. Κάτι που γίνεται με την βοήθεια αστυνομικού που έχει απόλυτη γνώση του αντικειμένου.

Μάλιστα εντυπωσιακό είναι το δεδομένο πως τα μέλη της Γεωργιανής Μαφίας ανάλογα με το πού βρίσκονται όσον αφορά στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης, έχουν βέβαια και τα σχετικά τατουάζ. Κάτι που κινείται στα πρότυπα της Γιαπωνέζικης “Γιακούζα”.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν το εξής: Ένας μαφιόζος που έχει γρήγορη ανέλιξη στην ιεραρχία, ξεχωρίζει από τους υπολοίπους. Κι αυτό διότι έχει στους δυο ώμους του τατουάζ από συγκεκριμένου τύπου αστέρια, όπως και στα γόνατά του.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis