Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:46 | 24/03/2016

Ο μπλόγκερ που έκανε άνω κάτω το νησί της Μεγαλόχαρης

Ανω κάτω έκαναν το νησί της Τήνου οι συκοφαντικές αναρτήσεις που έκανε ο διαχειριστής ενός ιστολογίου, με τις οποίες άφηνε αιχμές για περίεργες σχέσεις μεταξύ ιερέων του ναού της Παναγιάς με τοπικούς παράγοντες, κυρίως στελέχη του Λιμενικού!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

Επί έναν μήνα στο συγκεκριμένο ιστολόγιο δημοσιοποιούνταν καθημερινά ανώνυμες καταγγελίες για δήθεν σκοτεινές επαφές και δοσοληψίες ή ακόμα και σεξουαλικά σκάνδαλα (!), ανάμεσα σε λιμενικούς και ιερωμένους! Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει σάλος στο νησί της Μεγαλόχαρης και οι «πληροφορίες» να αποτελούν κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις των κατοίκων.

Μετά τις αλλεπάλληλες αναρτήσεις, ο κόμπος έφθασε στο χτένι και έτσι τόσο οι ιερείς όσο και οι υπόλοιποι θιγόμενοι από αυτές τις υποτιθέμενες καταγγελίες κατέφυγαν στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ζητώντας να σταματήσει η κατασυκοφάντησή τους. Εξειδικευμένο κλιμάκιο της Δίωξης έφθασε άμεσα στο νησί και πραγματοποίησε έρευνες για να εντοπίσει τον διασπορέα των ψευδών καταγγελιών.

Πολύ σύντομα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη του blogger, που ήταν υπεύθυνος για τις αναρτήσεις με τις αισχρές συκοφαντίες και έκαναν έρευνα στην κατοικία του, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- βρήκαν και κατάσχεσαν δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έναν φορητό και έναν σταθερό, οι οποίοι περιείχαν αποδεικτικά στοιχεία για την εκτεταμένης μορφής συκοφαντία.

Οπως διαπιστώθηκε, αιτία των δημοσιευμάτων ήταν οι καθημερινές διενέξεις που είχε ο διαχειριστής του ιστολογίου με στελέχη του Λιμενικού, τα οποία «στόλιζαν» σχεδόν καθημερινά το αυτοκίνητό του με κλήσεις για παράνομη στάθμευση, καθώς επέμενε να σταθμεύει σε σημεία του λιμανιού όπου απαγορευόταν το παρκάρισμα! Μάλιστα, η «κόντρα» τους είχε λάβει διαστάσεις, καθώς ο blogger είχε κινήσει «θεούς και δαίμονες» για να αλλάξει το καθεστώς στάθμευσης στο λιμάνι, χωρίς βέβαια να το πετύχει! Τελικά, ο blogger συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατηγορία της συκοφαντίας σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

espressonews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis