Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 30/09/2019

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα αποκάλυψε στο Newsbomb.gr ένας εκ των αστυνομικών που ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα χούλιγκανς το βράδυ της Κυριακής (29/09) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. περιγράφει με λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν στη λεωφόρο Δεκελείας όταν προσπάθησαν να κάνουν έλεγχο σε ομάδα ατόμων.

«Παρκάραμε τη μηχανή στη Δεκελείας. Ξαφνικά, χωρίς να καταλάβουμε το παραμικρό άρχισαν να πετάγονται από παντού νεαροί με ξύλα και ρόπαλα. Προσπάθησα να καλέσω ενισχύσεις όσο προσπαθούσαμε με πίσω βήματα να απομακρυνθούμε. Ήταν δεκάδες άτομα, όχι μόνο 30 που είπαν. Ήταν αδύνατον να αντισταθούμε», ανάφερε ο ένας αστυνομικός.

«Μέσα σε δευτερόλεπτα μας πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές. Προσπάθησαν να μου βγάλουν και τα ρούχα ενώ ένας από αυτούς με έκαψε με καπνογόνο στο χέρι. Θα μας έκαιγαν ζωντανούς, μας ήθελαν νεκρούς», ανάφερε ο αστυνομικός προσθέτοντας πως αν και η επίθεση διήρκεσε μόλις 6 λεπτά, ο ίδιος νόμιζε πως τον χτυπούσαν επί 2 ώρες.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τον μαχαίρωσαν δίπλα στην κεντρική αρτηρία

Ήταν λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Κυριακής (29/09) στη λεωφόρο Δεκελείας όταν άτομα, που φέρουν διακριτικά της ΑΕΚ, επιτίθενται σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. O δρόμος θυμίζει εμπόλεμη ζώνη... Οι νεαροί πετούν καρέκλες, τασάκια και φωτοβολίδες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του OPEN, δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με τα λευκά κράνη βρίσκονται στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Φωκών. Ο ένας από τους δύο κατευθύνεται προς το πεζοδρόμιο, όπου πιάνει έναν άνδρα, ο οποίος φορά μια κίτρινη μπλούζα, εκείνος, όμως, τον ρίχνει στο έδαφος.

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα περισσότερα από 15 άτομα γρονθοκοπούν και κλωτσούν τον αστυνομικό που δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα ενώ κάποιος τον μαχαιρώνει στον μηρό με αιχμηρό αντικείμενο.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis