Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:59 | 14/10/2022

«Μπλόκο» αντιεξουσιαστών σε κλούβα των ΜΑΤ αποκαλύφθηκε με κείμενο σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή της Πολυτεχνειούπολης. Συγκεκριμένα, γύρω στις 9 το βράδυ μια ομάδα νεαρών έκλεισε με κάδους σκουπιδιών την οδό Εθνικής Αντιστάσεως και την στιγμή που περνούσε μια κλούβα των ΜΑΤ τους επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ.

Διαβάστε επίσης

Ο οδηγός του οχήματος προσπάθησε να αποφύγει τους κάδους με αποτέλεσμα να προκαλέσει φθορές σε ένα σταθμευμένο όχημα και στη συνέχεια να απομακρυνθεί.

Σε κείμενο της η ομάδα «Εμπρηστική Επιτροπή» κάνει λόγο για «ανοιχτούς λογαριασμούς με την αστυνομία» και συνεχίζει λέγοντας ότι «ή θα θεωρήσουμε την αστυνομία ταξικό μας εχθρό και θα οργανωθούμε στρατηγικά απέναντί τους, ή θα χτυπάμε τα κεφάλια μας στα γκλόπ της, χωρίς αντίκρισμα. Στόχος μας είναι να μας φοβούνται, και όχι να τους φοβόμαστε. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε κάθε σπιθαμή εδάφους που ελέγχει ο στρατός κατοχής τους. Στόχος μας είναι να γεμίσουν οι δρόμοι από τους φοβισμένους και τους τρομοκρατημένους, τους άλλοτε παραιτημένους και τους αμέτοχους. Στόχος μας ήταν και παραμένει να περάσουμε από πάνω τους». 

Από την επίθεση δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ δεν έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις καθώς τα άτομα εξαφανίστηκαν. 

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis