Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 10/07/2018

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρόδο ο άγριος ξυλοδαρμός τριών Γάλλων ανιματέρ, που εργάζονται σε γνωστό ξενοδοχείο έξω από νυχτερινό κατάστημα.

Οι τρεις ανιματέρ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διασκέδαζαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (07-07-2018) σε νυχτερινό κέντρο και λόγω μέθης ενοχλούσαν το προσωπικό και τους πελάτες. Κάποια στιγμή ο ένας εξ’ αυτών, έγινε ιδιαίτερα φορτικός στον ηχολήπτη και για τον λόγο αυτό «επιστρατεύθηκαν», 3 άτομα της φύλαξης του καταστήματος και μετά από παρότρυνση συγγενούς του ιδιοκτήτη, οδηγήθηκαν εκτός του καταστήματος.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, το ένα έφερε το άλλο και ακολούθησε άγρια συμπλοκή και ξυλοδαρμός τους μέχρι μάλιστα που ένας εξ’ αυτών φέρεται να έπεσε στην γυάλινη προθήκη παρακείμενου τουριστικού καταστήματος και να υπέστη σοβαρά τραύματα στο ένα πόδι και στο πρόσωπο. Παρά τα σοβαρά του τραύματα ο ξυλοδαρμός τους δεν φέρεται να σταμάτησε εκεί και δύο εξ’ αυτών κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας, σοβαρότερα τραυματισμένος εξήλθε χθες, ενώ ενημέρωσε τις αρχές ότι δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση.

[custom:google-ads]

Ανάλογη ενημέρωση είχε και η διοίκηση του ξενοδοχείου στο οποίο απασχολείται μέσω του πρακτορείου στο οποίο εργάζεται. Σημειώνεται ότι για το περιστατικό φέρεται να ενημερώθηκε από διερχόμενο πολίτη η άμεση δράση και στην πορεία να έγινε και νέο τηλεφώνημα από το ίδιο άτομο, που ανακάλεσε. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου δεν έχουν ακόμη καταφέρει να ξεδιαλύνουν τι ήταν αυτό που πυροδότησε το αιματηρό περιστατικό και χθες κάλεσαν για εξηγήσεις τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ζητώντας παράλληλα ενημέρωση γύρω από τα στοιχεία ταυτότητας του απασχολούμενου στο κατάστημα προσωπικού.

Αναμένεται να γίνει έλεγχος σε βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων της περιοχής. Η έρευνα αποσκοπεί στην διαπίστωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκόμενων εγκλημάτων και συγκεκριμένα για τη διαπίστωση τυχόν χρήσεως μαχαιριών ή αυτοσχέδιων όπλων (σπασμένα τζάμια) αφού οι φερόμενοι ως θύματα δεν προτίθενται να υποβάλουν μηνύσεις.

Πηγή: thecaller.gr, dimokratiki.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis