Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:20 | 08/12/2019

Αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα η αστυνομία με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών που σκότωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους, αφού την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους το Σάββατο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του OPEN οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν εκεί τους δράστες.  Σύμφωνα δε με τον Alpha, αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιούνται και σε Αττική, Βοιωτία και Φθιώτιδα.

Εν τω μεταξύ, ένα νέο στοιχείο που ίσως βοηθήσει τις αστυνομικές έρευνες, έδωσε ο σύζυγος του θύματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, θυμήθηκε ότι πριν την τραγωδία, είχε πάει με τη σύζυγό του για ψώνια και αντιλήφθηκε το ασημί χρώματος αυτοκίνητο των δραστών να τους ακολουθεί, κάτι που σημαίνει ότι τους παρακολουθούσαν.

Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις τους ίδιου, πιθανόν οι δράστες να ήθελαν να εισβάλουν στο σπίτι τους, βλέποντας δύο ηλικιωμένους, αλλά αιφνιδιάστηκαν, όταν στις κραυγές σε βοήθεια της άτυχης γυναίκας, βγήκε από το σπίτι ο γιος τους και γι’ αυτό τράπηκαν σε φυγή.

Το χρονικό της τραγωδίας
 
Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου 7/12, όταν οι αδίστακτοι ληστές, στην προσπάθειά τους να αποσπάσουν από την ηλικιωμένη γυναίκα μια αλυσίδα αλλά δεν τα κατάφεραν, στη συνέχεια μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και πέρασαν  από πάνω της, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Συγκλονίζει ο γιος της 77ρονης 

Ο γιος της γυναίκας, που είδε με τα ίδια του τα μάτια τους δράστες να σέρνουν τη μητέρα του με το αυτοκίνητο, μίλησε στο Star: «Ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά. Σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν. Βγήκε η μάνα μου έξω. Εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα κι εκείνη τη στιγμή πήγαν να τη βουτήξουν ή από το λαιμό να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της ή κάτι».

Και συμπληρώνει: «Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Τη χτύπησαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε Γιώργο, εμένα, έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες, μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου, πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι, να την έβαλαν μπροστά και να την πάτησαν».

www.eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis