Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 16/07/2018

Η υπόθεση του νεαρού μοντέλου από τη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο κρατούνταν από έναν άνδρα πολωνικής καταγωγής για 6 μέρες στο Μιλάνο, είχε τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. Οι λεπτομέρειες που είχαν βγει τότε στο φως είχαν κάνει πολλούς να αμφισβητούν ότι η απαγωγή είχε συμβεί στην πραγματικότητα.

Και αυτό γιατί το μοντέλο Κλόε Έιλινγκ είχε πέσει σε αντιφάσεις όταν η αστυνομία την είχε μεταφέρει με ασφάλεια στη Μεγάλη Βρετανία. Μετά από εβδομάδες που τα ΜΜΕ είχαν ρίξει όλο το ενδιαφέρον τους στο θέμα είχαν διαρρεύσει εικόνες από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έδειχνα το μοντέλο με τον απαγωγέα της να περπατούν χαλαροί στο Μιλάνο.

Η Έιλινγκ μίλησε στο BBC, δίνοντας τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα αλλά και πώς χειρίζεται όσους την αμφισβητούν. Όπως ανέφερε, μετά από δύο ημέρες που ήταν δεμένη σε μια συρταριέρα, συμφώνησε να μοιραστεί ένα κρεβάτι με τον απαγωγέα της. «Όσο περισσότερο μιλούσαμε, τόσο περισσότερο σχηματιζόταν μια σύνδεση, και όταν συνειδητοποίησα πως άρχιζα να του αρέσω, ήξερα ότι έπρεπε να το χρησιμοποιήσω αυτό».

[custom:google-ads]

Η εκδοχή της νεαρής είναι ότι παραπλανήθηκε διαδικτυακά και πήγε στο Μιλάνο τον προηγούμενο Ιούλιο επειδή ο Λούκαζ Χέρμπα την είχε καλέσει σε μια φωτογράφηση. Ωστόσο εκεί ο απαγωγέας τη νάρκωσε, την έγδυσε, την έδεσε, την έβαλε σε μια βαλίτσα και τη μετέφερε 193 χλμ μακριά, μέσα σε πορτομπαγκάζ, σε μια απομονωμένη αγροικία.

Κάποια στιγμή ο απαγωγέας ρώτησε αν μπορούσε να τη φιλήσει και να έχουν σχέση. Η Έιλινγκ απάντησε: «Σκέφτηκα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία μου να ξεφύγω. Μόλις είδα την αντίδρασή του όταν του είπα πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι στο μέλλον- χάρηκε και ανυπομονούσε και μιλούσε συνέχεια για αυτό- ήταν αυτή η αντίδραση που με έκανε να συνειδητοποιήσω πως έπρεπε να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Έπρεπε να τον κάνω να με ερωτευτεί για να έχω κάποια ελπίδα να ελευθερωθώ».

Στη συνέχεια το μοντέλο σχολίασε, μεταξύ άλλων, ότι «ακόμα δεν έχω καταλάβει το κίνητρό του. Δεν μπορεί να είναι χρήματα... με έκανε φίλη στο Facebook πριν δύο χρόνια, είναι σαν να με παρακολουθούσε από τότε, οπότε πρέπει να υπάρχει και εμμονή».

Τέλος σχολίασε και το γιατί όταν επέστρεψε στη χώρα της δεν είχε την εικόνα που όλοι περίμεναν: «Πήγα στους δημοσιογράφους επειδή νόμιζα ότι αυτό θα τους έκανε να φύγουν, αλλά τελικά δεν δούλεψε. Οι άνθρωποι περιμένουν να κλαίω όλη μέρα και να αποκοπώ από τον κόσμο, να μην εμφανίζομαι στις κάμερες. Θα μπορούσα να είχα επιλέξει αυτό, αλλά σκέφτηκα, πώς θα με βοηθούσε κάτι τέτοιο; Το να μιλάω για αυτό, το να συναναστρέφομαι ανθρώπους, ήταν ο τρόπος μου να το αντιμετωπίσω».

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis