Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:30 | 04/12/2016

Για ακόμη μια φορά οδηγός έπαιζε με τις πιθανότητες της πρόκλησης μιας σοβαρής τροχαίας οδικής σύγκρουσης, το αποτέλεσμα της οποίας σίγουρα θα ήταν καταστροφικό για τον ίδιο ή και για άλλους χρήστες του δρόμου.

Ο ασυνείδητος οδηγός εντοπίστηκε γύρω στη μια το πρωί σήμερα από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) Αρχηγείου, να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το Τσέρι, με ταχύτητα 229 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ και ανακόπηκε. Επίσης, υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 54μg% αντί 22μg% και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Με αφορμή και το σημερινό περιστατικό πρέπει όλοι να αντιληφθούμε, ότι αυτοκίνητα «ωρολογιακές βόμβες» και οδηγοί με τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο οδικό δίκτυο και όσοι εντοπίζονται να προβαίνουν στα σοβαρά αυτά τροχαία αδικήματα θα αντιμετωπίζουν τις ποινές των υφιστάμενων νομοθεσιών.

Ως Αστυνομία τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι το οδικό δίκτυο χρειάζεται οδική συνείδηση, παιδεία και σεβασμό προς όλους τους χρήστες του, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα της ασφαλούς διακίνησης στους δρόμους της Κύπρου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Εξάλλου, γύρω στις 11.20 χθες βράδυ, μέλος της Τροχαίας Λευκωσίας, ανέκοψε στην οδό Βουλγαροκτόνου στη Λευκωσία για έλεγχο 58χρονο, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς να φέρει προστατευτικό κράνος.

Ακολούθως, ο 58χρονος καταγγέλθηκε εξωδίκως για το αδίκημα που διάπραξε και αναχώρησε. Στη συνέχεια, γύρω στις 11.40 χθες βράδυ, πέρασε ξανά από το πιο πάνω σημείο και παρεμποδίζοντας την κυκλοφορία, εξύβρισε το μέλος της Αστυνομίας, ενώ στάθμευσε τη μοτοσικλέτα του σε διπλή κίτρινη γραμμή.

Ο 58χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 
www.newsit.com.cy
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis