Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:34 | 02/06/2016

Ασύλληπτα μέλη των Πυρήνων βλέπουν οι  αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής πίσω από το δέμα- βόμβα  που έφτασε στο σπίτι της δικαστικού Ισιδώρας Πόγκα στο Χολαργό.

Τον Ιούνιο του 2015 η δικαστικός ειχε απορρίψει την αιτηση αποφυλάκιση της Ευης Στατήρη, συντρόφου του φυλακισμένου Γεράσιμου Τσάκαλου, ενώ απέρριψε την αλλαγή περιοριστικών της Αθηνάς Τσάκαλου. Επίσης φέρεται να είχε απορρίψει τη χορήση εκπαιδευτικής άδειας στον Νίκο Ρωμανό. Στις 25 Ιουνίου 2015 άγνωστοι είχαν πετάξει μπογιές και φωτοβολίδες στο σπίτι της. 

Το δέμα περιείχε ένα κούφιο βιβλίο το οποίο έφτασε με ταχυδρομικό διανομέα στην δικαστικό που δεν το παρέλαβε διότι το θεώρησε ύποπτο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία με τα στελέχη του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών προέβησαν σε ελεγχόμενη διάσπαση με σαπούνι και νερό.

Όπως διαπιστώθηκε, το κούφιο βιβλίο περιείχε 6 μασούρια με άγνωστη εκρηκτική ύλη, δύο μπαταρίες και αυτοσχέδιους πυροκροτητές.  Σημειώνεται ότι αντίστοιχο «κούφιο βιβλίο» -το οποίο επίσης περιείχε βόμβα- είχε αποσταλεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας τον Απρίλιο του 2014.  Υπενθυμίζεται ακόμη ότι τότε το επιχειρούμενο αιματοκύλισμα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας είχε την... υπογραφή Χριστόδουλου Ξηρού και εκείνων που βοήθησαν στη φυγή του, των ασύλληπτων μελών της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς-FAI/IRF»

Διαβάστε περισσότερα στο thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis