Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:44 | 14/12/2017

Με αφορμή τη συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής με τον Αττικάρχη, για τις μηνιαίες αποσπάσεις Αστυνομικών από τις Υπηρεσίες της νοτιοανατολικής Αττικής και την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών στην Διεύθυνση Μεταγωγών, σχόλιο συνδικαλιστή Αστυνομικού.

[custom:google-ads]

«Πολύ ωραία τα είπε στο  Στρατηγό ο πρόεδρος της ανατολικής κ μετέφερε τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων που εκπροσωπεί.

Όλα καλά μέχρι εδώ μόνο που α) πως άφησε η φυσική αλλά κ η συνδικαλιστική ηγεσία μια υπηρεσία όπως το μεταγωγών να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στην αποστολή της β) πηγαίνοντας ο πρόεδρος της δυτικής ή ανατολικής ( δεν έχω κάτι με τους συγκεκριμένους συνδικαλιστές ίσα ίσα τους θεωρώ καλούς κ άξιους ) κ ζητώντας να εξαιρεθούν ή να μειωθούν τα μέλη τους από τα μέτρα, γίνεται μετατόπιση του προβλήματος στις άλλες διευθύνσεις κ όχι επίλυση του γ) το προσωπικό που αποχώρησε από το μεταγωγών που ακριβώς βρίσκεται κ με τι καθεστώς (απόσπαση-διαθεση-μεταθεση)?

Υγ. Ένα καλό συνδικαλιστικό ερώτημα είναι πόσοι συνάδελφοι υπηρετούν στο ΑΕΑ κ πόσοι στα διάφορα επιτελεία?», σχολιάζει ο Νίκος Μπαλουρδος, μέλος της ΠΟΣΥΦΥ

Πηγή:  www.nantiareport.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Έκτακτες μεταθέσεις Ειδικών Φρουρών: "20 θέσεις παραμένουν στον αέρα ..."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis