Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 13/06/2020

«Από την πρώτη στιγμή ήμασταν πεπεισμένοι ότι η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι και η 34χρονη γνωρίζονταν. Ο τρόπος της επίθεσης και το μένος της γυναίκας με το βιτριόλι να καταστρέψει το πρόσωπο του θύματος, έδειχναν  ξεκάθαρα ότι το κίνητρο είναι προσωπικό, με πιθανότερο την ερωτική αντιζηλία».

«Η 35χρονη έκανε τέσσερα βασικά λάθη τα οποία μας οδήγησαν στα ίχνη της: 

1) Χρησιμοποίησε την ίδια τηλεκάρτα για να τηλεφωνήσει στην εταιρεία ραδιοταξί, αλλά και για να επικοινωνήσει με τον κηπουρό από το Μπαγκλαντές. 

2) Άφησε τα "σημάδια" της στα social media της 34χρονης. 

3) Είχαμε την εικόνα της από κάμερες ασφαλείας, και 

4) την ώρα της επίθεσης είχε κλείσει το κινητό της και αυτή η κίνηση της αυτόματα την έθετε στον κύκλο των ύποπτων προσώπων από το περιβάλλον του θύματος. Η επίθεση, όπως, αποδείχτηκε ήταν πρόχειρα σχεδιασμένη, ενώ η 35χρονη εκτός από το παγούρι που μετέφερε το βιτριόλι και δεν έχει βρεθεί ακόμη, άφησε όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία στο σπίτι της, όπως την περούκα, την τηλεκάρτα, την καπαρντίνα και το σακίδιο πλάτης».

Με αυτά τα λόγια αξιωματικός της ασφάλειας που συμμετείχε στις έρευνες για την εξιχνίαση της επίθεσης-σοκ, εξηγεί στο lawandorder.gr πώς οι αστυνομικοί μέσα σε 20 ημέρες έφτασαν στη σύλληψη της 35χρονης.

Ένα αίτημα φιλίας που έκανε στο Facebook ο σύντροφός της με το θύμα να κάνει αποδοχή, ήταν το μοιραίο λάθος που της κατέστρεψε τη ζωή...    

Τι κατέθεσε ο σύντροφος της γυναίκας με το βιτριόλι

Ο σύντροφος της 35χρονης στην κατάθεσή του στην ασφάλεια περιέγραψε πώς τη γνώρισε, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σχέση με την Ιωάννα, παρά μόνο μία γνωριμία μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς: «Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στου Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα... Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της».

Η 35χρονη, η οποία μέχρι στιγμής αρνείται όλες τις κατηγορίες, κρατείται στη ΓΑΔΑ και αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη.

lawandorder.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis