Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:31 | 29/03/2015

«Ραντεβού» αιματηρής συμπλοκής, όμοια με εκείνη τη δολοφονική που είχε εξελιχθεί στη Λ. Παιανίας τον Μάρτιο του 2007, με νεκρό τον Μιχάλη Φιλόπουλο, είχαν δώσει οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, όπου διεξάγεται το Final Four του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών.

Η συνάντηση των «οπλισμένων» οπαδών αποφεύχθηκε από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., που διέγνωσαν την επικίνδυνη μετακίνηση, περίπου 150 οπαδών από κάθε ομάδα, με κομβόϊ αυτοκινήτων από την Αθήνα και άλλες περιοχές, προς το Αγρίνιο.

Η πρώτη «πομπή», οπαδών του Ολυμπιακού, έφθασε στις 05:30 το πρωί, στην Πλ. Δημοκρατίας, την κεντρική πλατεία της πόλης, κάνοντας αυτοκινητο-πορεία, φωνάζοντας συνθήματα, ενώ έγραψαν κάποια στους τοίχους κτιρίου που στεγάζεται σύνδεσμος φιλάθλων του αιώνιου αντιπάλου. Στη συνέχεια αφού παρέμειναν για κάποια ώρα σε καφετέριες της οδού Ηλίου, απομακρύνθηκαν συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων έξω από την πόλη.

Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε η δεύτερη «πομπή», αυτή οπαδών του Παναθηναϊκού, που κινείτο προς το Αγρίνιο, με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους ακινητοποιούν στη Γέφυρα Αχελώου στη διασταύρωση για το Ματσούκι. Σε αυτή την περίπτωση έγιναν οκτώ συλλήψεις, καθώς σε κάποια οχήματα εντοπίστηκαν μαδέρια, ρόπαλα, κοντάρια, κράνη, κουκούλες.

Οι οπαδοί και των δύο ομάδων συνοδεύτηκαν ξεχωριστά από διμοιρίες των ΜΑΤ και άλλες  αστυνομικές δυνάμεις οδεύοντας μέσω της εθνικής οδού και της Γέφυρας εκτός Αιτωλοακαρνανίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάποια σημεία της πόλης, ενδεχομένως σε εκείνα που είχε οριστεί το «ραντεβού» συμπλοκής, εντοπίστηκαν κρυμμένες βόμβες μολότοφ...

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis