Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:47 | 03/11/2019

Σύζυγος ποδοσφαιριστή πιάστηκε να κάνει σεξ με παντρεμένο αστυνομικό σε πάρκινγκ κεντρικού σταθμού λεωφορείων. 

[custom:google-ads]

Ο 48χρονος Γκάρεθ Μπλερ πιάστηκε στα πράσα τη στιγμή της σεξουαλικής επαφής με τη γυναίκα που δεν είναι η σύζυγός του σε πάρκινγκ στην περιοχή Χέρμιστον του Εδιμβούργου, ενώ οι δυο τους φαίνεται πως γνωρίστηκαν στο γυμναστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βίντεο: Aστυνομικός τρακάρει γράφοντας μήνυμα στο κινητό!

 

Ο σύζυγος της 40χρονης εικάζεται ότι είναι διάσημος ποδοσφαιριστής του Εδιμβούργου που έχει παίξει για αρκετούς σκωτσέζικους συλλόγους, περιλαμβανομένου και των Hearts.

Πηγή της αστυνομίας είπε στη βρετανική εφημερίδα: "Λέμε το όνομά της δημοσίως και οι άνθρωποι αναρωτιούνται αν θα της απαγγελθούν κατηγορίες". Ο Μπλερ που έγινε διοικητής του τμήματος του Εδιμβούργου τον Ιούνιο συνελήφθη όταν οι συνάδελφοί του δέχτηκαν παράπονα από πολίτες. Έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα όσο καιρό διεξάγεται έρευνα.

Εκπρόσωπος του τμήματος Ερευνών και Επιθεώρησης τόνισε στη MailOnline:"Ερευνούμε ισχυρισμούς για πιθανή διάπραξη εγκλήματος κατά αξιωματικού της Αστυνομίας της Σκωτίας και θα ήταν απρεπές να σχολιάσουμε περαιτέρω εν εξελίξει έρευνα".

Ένας μάρτυρας ανέφερε ότι η γυναίκα ήταν πολύ ελκυστική και είπε ότι δύο αξιωματικοί έφθασαν στο πάρκινγκ και παρέμειναν δευτερόλεπτα ανακρίνοντας τον Μπλερ, σύμφωνα με τη Scottish Sun.

www.athensmagazine.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis