Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:47 | 26/02/2017

Σιγή...ασυρμάτου  επικρατεί γύρω από το θέμα των δύο Τούρκων κομάντος που έχουν συλληφθεί στην Ορεστιάδα. Η μόνη επίσημη θέση από την Ελληνική κυβέρνηση για το θέμα,...εξαντλήθηκε σε μία και μόνο ανακοίνωση στην οποία επισημαινονταν πως οι Τούρκοι στρατιωτικοί δεν κρατούνται από στελέχη της ΚΥΠ, αλλά σε "ασφαλές σημείο από την αστυνομία".

Υψηλόβαθμες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθάριζαν στο Newpost,πως "δεν υπήρχε περίπτωση να είχαν τεθεί υπό την επίβλεψη της ΕΥΠ,το μόνο που θα μπορούσε να κάνουν θα ήταν να τους πάρουν κάποιες καταθέσεις για το πότε και πώς έφτασαν στη χώρα μας αλλά και που κρύβονταν από τον περασμένο Ιουλίο".

Κοινή παραδοχή για την συγκεκριμένη υπόθεση αποτελεί το γεγονός πως η κυβέρνηση θα ήθελε να μην εμπλακεί σε μία ακόμη κόντρα με την Τουρκική κυβέρνηση για τους δύο κομάντος που φέρονται να συμμετείχαν σε απόπειρα δολοφονίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ένα άλλο ζήτημα αποτελεί η ασφάλεια των δύο στρατιωτικών έως ότου αποφασιστεί τι θα γίνει με την υπόθεση τους,καθώς υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο, στελέχη των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών να προσπαθησουν να τους δολοφονήσουν,για αυτό και το σημείο που κρατούνται παραμένει "επτασφράγιστο μυστικό".

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis