Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:58 | 13/10/2015

Η αλήθεια στην δήλωση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, από τον Έβρο, στο πλαίσιο της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ (2015), για την “πινέζα” του χάρτη της Ελλάδας, επί σειρά ετών, αποτελούσε το αλαζονικό επιχείρημα-απειλή- πολιτικών αλλά και πολιτών σε Στρατιωτικούς, Αστυνομικούς και Δημοσίους Υπαλλήλους, για μετακίνηση.. Μνήμες που ανέσειρε από το «χρονοντούλαπο» της υπηρεσιακής του σταδιοδρομίας, ο πρ.ΕΑΠΣ Γιάννης Σταμουλης, προκάλεσε το σχόλιο που παρέθεσε, με το ανάλογο φωτογραφικό στιγμιότυπο, εποχής .

 

ΠΥ_ΔΙΔΥΜΟΤΟΙΧΟ

ΠΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (1996)

«Λένε κάποιοι ότι εδώ στον Έβρο είμαστε στην πινέζα του χάρτη, αλλά αυτή η πινέζα είναι που κρατά τον χάρτη στη θέση του» είπε πριν λίγες μέρες ο Πρωθυπουργός….

Θα συνεισφέρω στην κουβέντα, λέγοντας ότι όταν το 1996 ανηφόρησα μετατιθέμενος από Αθήνα στην Π.Υ. Διδυμοτείχου, αφαιρουμένης της πικρίας της άδικης μετάθεσης, ελέω μην πω τώρα, ήταν από τις σημαντικότερες εμπειρίες ζωής, αφού γνώρισα εξαιρετικούς συναδέλφους, που με περιέβαλλαν με την φιλία τους, αλλά και εξαιρετικούς Θρακιώτες, με τους οποίους γνώρισα και αγάπησα τον τόπο και κρατώ φιλία μέχρι σήμερα.

Πράγματι ζώντας στον Βόρειο Έβρο νιώθεις την απόσταση από το κέντρο, και παράλληλα νιώθεις την υποχρέωση του «φυλάω την πατρίδα».

 

__________

*του Πυράρχου Ιωάννη Σταμούλη, πρ.ΕΑΠΣ

nantiareport.wordpress.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis