Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:44 | 25/04/2018

Καθόλου συνεργάσιμος με τις αρχές δεν είναι ο 32χρονος Αλβανός που πυροβόλησε κατά αστυνομικών και συνελήφθη μετά απο καταδίωξη στην Καλλιθέα. 

Ο άνδρας που κρατείται την ασφάλεια Αττικής δεν δείχνει καμία διάθεση επικοινωνίας με τους αστυνομικούς, οι οποίοι στο πρώτο σκέλος της έρευνας για το άτομο του, αναζητούν το παρελθόν και την δράση του.

Σε δεύτερο επίπεδο θα εξεταστεί ο λόγος για τον οποίον βρισκόταν στην οδό οδό Ταγματάρχου Πλέσσα και αν ετοίμαζε κάποια έκνομη ενέργεια.  

[custom:google-ads]

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 12:30 το βράδυ της Τρίτης και όλα ξεκίνησαν μετά από  τηλεφώνημα στην Αμεση Δράση για ένα ύποπτο όχημα που υπήρχε στην περιοχή. Άμεσα πλήρωμα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ μετέβη στο σημείο  και εντόπισαν τον 32χρονο  άνδρα, τον οποίο πλησίασαν για να τον ελέγξουν. Τότε εκείνος άρχισε να τρέχει, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν. 

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο Αλβανός «ξεφορτώθηκε» ένα  πιστόλι ενώ στην συνέχεια σε μια προσπάθεια να εκφοβίσει τους αστυνομικούς που τον κατεδίωξαν  άνοιξε πυρ με άλλο όπλο που είχε στην κατοχή του, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον.

Ο δράστης μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης εγκλημάτων κατά ζωής και ιδιοκτησίας. Τα όπλα που είχε στην κατοχή του ο Αλβανός, έχουν σταλθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια έκνομη ενέργεια.

Toυ Μιχάλη Τεζάρη 

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis