Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 10/03/2015

Επεισόδιο μεταξύ της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις γερμανικές αποζημιώσεις. 

Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε ενστάσεις αναφορικά με τη διαδικασία, υποστηρίζοντας ότι το σχετικό άρθρο του Κανονισμού της Βουλής προβλέπει άλλη διαδικασία. 

«Λειτουργείτε όχι ως πρόεδρος της Βουλής αλλά ως τύραννος. Σε μια διαδικασία που απαιτείται ομοφωνία, εσείς αποφασίσατε μόνη σας» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. «Εάν ο στόχος σας είναι να ενωθούμε για ένα δίκαιο αίτημα, ξεκινάτε στραβά. Εάν είναι να φανεί ότι μόνο εσείς παίρνετε πρωτοβουλίες, τότε κάνετε λάθος», πρόσθεσε. 

 «Η σοβαρότητα του θέματος επιβάλει από αυτή την αίθουσα να αναδειχθεί η ομοψυχία και συμφωνία την οποία παραλίγο διαρρήξατε» απάντησε η Πρόεδρος της Βουλής
 
«Για τη διαδικασία έχουν ενημερωθεί όλες οι ΚΟ και έχουν δηλώσει ομιλητές κατά προτεραιότητα, καθώς και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους. Ενημερώθηκε και η δική σας ΚΟ και συγκεκριμένα ο γραμματέας σας που μόλις σας ενημερώνει. Καμία κοινοβουλευτική ομάδα δεν επιχείρησε αυτό που εσείς επιχειρείτε αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε. 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis