Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:00 | 26/06/2018
Aνάρτηση του προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ στο Viber της κλειστής ομάδας της ΠΟΑΞΙΑ:
 
"Η προβοκατόρικη ανώνυμη  ανάρτηση στο γνωστό σάιτ από άγνωστο αποστολέα που μεταφέρει υποτίθεται την κραυγή αγωνίας 350!!!! υπαστυνόμων πέραν του ότι βρίθει ανακριβειών ότι δήθεν στα 2/3 της καριέρας τους οι Αξιωματικοί της ΣΑΕΑ θα είναι υφιστάμενοι των Αξιωματικών του Ν. 3686/2008 κάτι που φανερώνει παντελή άγνοια του ανωτέρω νόμου ή στην καλύτερη περίπτωση μία επιφανειακή γνώση του, σε καμία περίπτωση δεν θα κάμψει την προσπάθεια μας να δρομολογηθεί επιτέλους μια λύση στο ζήτημα της προαγωγής αυτής της κατηγορίας βαθμοφόρων της Ελληνικής Αστυνομίας! 

[custom:google-ads]
 
Ο αξιωματικός της ΣΑΕΑ επ’ ουδενί μπορεί να βλέπει ανταγωνιστικά την προοπτική εξέλιξης μέχρι τον βαθμό του Α/Β  ενός μικρού αριθμού αυτής της κατηγορίας των συναδέλφων μας.
 
Η ΠΟΑΞΙΑ έχει στις τάξεις της ως μέλη, την συντριπτική πλειοψηφία των Αξιωματικών αλλά και ένα πολύ μεγάλο αριθμό Ανθ/μων που έχουν επιλέξει την Ομοσπονδία μας για να τους εκπροσωπεί.
 
Επομένως ούτε ψηφοθηρικα ενεργεί ούτε μπορεί να κάνει διακρίσεις όσον αφορά την προώθηση και επιλυση προβλημάτων του συνόλου των μελών της! Αυτά τα αφήνουμε σε άλλους....

 
Τα όσα έχουμε πετύχει για τους αξιωματικούς όλα αυτά τα χρόνια μόνο ‘’καλοθελητές’’ δεν τα αναγνωρίζουν!


Εμείς συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε, ενωτικά και δυναμικά και κυρίως με ήθος και αξιοπρέπεια!!!!"

Πηγή:  bloko.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis