Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:16 | 30/09/2019

Ένας αστυνομικός στα 1.000 άτομα αναλογεί στο καμπ που φιλοξενεί υπεράριθμο αριθμό προσφύγων, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλακών, Παναγιώτη Χαρέλα.

«Η εικόνα που έχω είναι από χθες το απόγευμα στη Μόρια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο απόγευμα με πετροπόλεμο», τόνισε αρχικά ο κ. Χαρέλας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha 98,9 «Ραντάρ» με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο και συνέχισε:

«Μαζί με την εξωτερική σκοπιά που υπάρχει δεν είναι πάνω από 12 άτομα. Μέσα στο καμπ υπάρχουν τρία περίπολα των δύο ατόμων και όπως καταλαβαίνετε πρέπει και η ηγεσία μας να αναθεωρήσει αυτήν την κατάσταση, για το πώς θα πρέπει να κινούνται οι αστυνομικές δυνάμεις μέσα εκεί. Η πραγματικότητα δείχνει από μόνη της ότι δεν μπορεί η Ελληνική Αστυνομία των δέκα ατόμων να ελέγχει τόσους ανθρώπους, όση ηρεμία και να υπάρχει ανάμεσα σε 13.000 πρόσφυγες».

[custom:google-ads]

Η κατάσταση στον Έβρο

«Στον Έβρο έχουμε τεράστια πίεση. Τα κυκλώματα φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει αύξηση των ροών και να σας πω την αλήθεια δίνουμε τα μέγιστα από την πλευρά μας, από την άποψη ότι πρέπει να καταπολεμήσουμε τα κυκλώματα, να ελέγξουμε τα σύνορα, να διαχειριστούμε τις μεταναστευτικές ροές, να ελέγχουμε ποιος μπαίνει στη χώρα κλπ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρέλας.

Πηγή:  newpost.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis