Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:55 | 23/11/2014
Με ιδιαίτερα ειρωνικό στιλ αποφάσισε να σχολιάσει ο Πέτρος Τατσόπουλος τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τη νέα βόμβα του Γιώργου Παπανδρέου.
 
Ο ανεξάρτητος βουλευτής με ανάρτησή του στο Facebook διηγείται αντίστροφα την ιστορία του ΠΑΣΟΚ για να φθάσει στο συμπέρασμα «τίτλοι τέλους».
 
Αναλυτικά:
 
«Απόψε βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω το πλήρες σχέδιο του Γιώργου Παπανδρέου. Σε πρώτη φάση θέλει να πετύχει έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κι εκλογή νέας ηγεσίας από τη βάση. Σκοπεύει να εκλεγεί αυτός πρόεδρος με συντριπτική πλειοψηφία. Κατόπιν θα επιστρέψει το κλειδί στον Κώστα Σημίτη και μαζί θα επισκεφθούν στο "Ωνάσειο" τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας θα σηκωθεί από το κρεβάτι του και θα κυβερνήσει την Ελλάδα για έντεκα χρόνια. Εν συνεχεία θα παραδώσει τη σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, θα φύγει στο εξωτερικό και θα οργανώσει το ΠΑΚ. Ταυτόχρονα γιγαντο-οθόνες σε κεντρικούς αθηναϊκούς δρόμους θα προβάλλουν το Irreversible του Γκασπάρ Νοέ, ενόσω ο Γιώργος θα το συνοδεύει στην κιθάρα του με την αγαπημένη του μελωδία: "Νοσταλγός του Ροκ εν' Ρολ". Τίτλοι τέλους».
 
iefimerida.gr
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis