Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 19/02/2016

Ο 30χρονος εγγονός της ήταν ένας από τους δυο κουκουλοφόρους κακοποιούς οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι μιας 70χρονης γυναίκας στο Καστέλι Κισσάμου Χανίων και την λήστεψαν με την απειλή όπλων! Η ληστεία εξιχνιάστηκε άμεσα και ο… στοργικός συγγενής συνελήφθη με ναρκωτικά!

Οι αστυνομικοί είχαν από την αρχή βάσιμες υποψίες ότι οι ένοπλοι κουκουλοφόροι που διέρρηξαν το σπίτι και λήστεψαν την ένοικο τη νύχτα της Τετάρτης προέρχονταν από το οικογενειακό της περιβάλλον. Από την αξιοποίηση των στοιχείων που βρήκαν, κατέληξαν στον 30χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων, της Δίωξης Ναρκωτικών και του αστυνομικού τμήματος Κισσάμου και στο σπίτι του κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 44,5 γραμμαρίων.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, καθώς φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του στη ληστεία και ότι άρπαξε 280 ευρώ από τη γιαγιά του, η οποία δεν είναι μόνιμη κάτοικος της συνοικίας Πύργος αλλά κατάγεται από εκεί και την επισκέπτεται συχνά. Η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του.

 

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis