«Χάλκινος» ο αστυνομικός Καργιωτάκης σε διεθνές τουρνουά!

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
«Χάλκινος» ο αστυνομικός Καργιωτάκης σε διεθνές τουρνουά!

Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 125 κιλά ελευθέρας πάλης κατέκτησε σήμερα, τελευταία μέρα του διεθνούς τουρνουά της Βουλγαρίας, «Dan Kolov» ο συνάδελφος αθλητής του Άτλαντα Καλλιθέας, Γιάννης Καργιωτάκης. Για το μετάλλιο ο Καργιωτάκης αντιμετώπισε στον έναν από τους δύο μικρούς τελικούς της κατηγορίας του τον Βούλγαρο Daniel VASELINOV νικώντας τον με 2-1.

''Αφιερώνω το μετάλλιο σε όλους τους ήρωες του 1821 που πολέμησαν για εμάς ,και σε όλους τους Έλληνες της γης!!Νιώθω περήφανος σαν Έλληνας!! Ζητώ η Ελλάς, ζητώ το Έθνος! Χρόνια μας πολλά!!!'' έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o Κρητικός αθλητής.

 Η Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία συγχαίρει τον συνάδελφο Γιάννης Καργιωτάκη για τη συμμετοχή του  και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο διεθνές τουρνουά της Βουλγαρίας, «Dan Kolov»

pasapolice.blogspot.gr

** Ό Γιάννης Καργιωτάκης επικοινώνησε με το Policenet.gr και αναφερόμενος στη νέα του επιτυχία και θέλησε να ευχαριστήσει θερμά την Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα την Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής που υπηρετεί, γιατί του δίνει την δυνατότητα να κάνει πρωταθλητισμό και να βρίσκεται συχνά στο βάθρο.